Achilles, a siket macska jósolja meg a foci-vb eredményeit

Forrás: Sputnik/Alexander Galperin -
Achilles eredmény foci-vb macska jóslat sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hagyománnyá vált, hogy a foci-vb alkalmával valamilyen állat jósolja meg a meccsek eredményeit. Ezúttal egy siket macskára, Achillesre esett a választás, aki állítólag nagyon pontos. 

Az Ermitázsban "dolgozik", vagyis pusztítja az egereket az a siket macska, aki Achilles névre hallgat, és hamarosan nagy karrier elé néz. Ő jósolja meg ugyanis a foci-vb eredeményeit. A The Quint cikke szerint az állat nagyon pontos jóslatokat ad.

Mindig két tányér eledelt tesznek majd elé, a két mérkőző ország zászlajával. Amelyiket megeszi, arra teszi le a voksát.

Achilles új szerepben tündököl Forrás: Sputnik/Alexander Galperin

Eloltották az angyalföldi raktártüzethttp://www.life.hu/news/20180613-eloltottak-az-angyalfoldi-raktartuzet.htmlEloltották a tűzoltók a XIII. kerületi Frangepán utcában keletkezett tüzet, jelenleg az utómunkálatok zajlanak - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel szerda kora délután.NewsOrigoTudósok egy kísérlet segítségével megalkották Isten arcképéthttp://www.life.hu/news/20180613-tudosok-egy-kiserlet-segitsegevel-megalkottak-isten-arckepet.htmlAmerikai kutatók több száz keresztényt kérdeztek meg arról, hogyan képzelik el Istent. Az általuk adott válaszokból alkották meg azt az arcképet, amit közzé is tettek. NewsThinkstockSokan maradtak áram nélkül a vihar miatt, és jön az újabb felhőszakadáshttp://www.life.hu/news/20180613-sokan-maradtak-aram-nelkul-a-vihar-miatt-es-jon-az-ujabb-felhoszakadas.htmlTömeges üzemzavart okozott főleg Dél-Alföldön a szerdára virradóra végig vonuló vihar: csaknem százezer ügyfélnél okozott áramszünetet, de a legfrissebb információk szerint már 70 ezer helyen helyreállították az áramszolgáltatást. Felhőszakadásra ma is számíthatunk. NewsOrigoBebetonozhatták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/news/20180613-bebetonozhattak-vv-fanni-holttestet-epitkezes.htmlHónapok óta keresi a rendőrség VV Fanni holttestét, de egyelőre nem találják. A most szárnyra kapott hírek szerint ennek az lehet az oka, hogy a testet bebetonozták. News--Hatalmas tűz a 13. kerületben: videóhttp://www.life.hu/news/20180613-hatalmas-tuz-a-13-keruletben-video.htmlHatalmas füst terítette be a 13. kerületet szerda délelőtt, mely a város egyéb pontjairól is nagyon jól látható. NewsOrigoAlice Roberts evolúcióbiológus megalkotta a tökéletes emberi testet: fotóhttp://www.life.hu/news/20180613-alice-roberts-evoluciobiologus-megalkotta-a-tokeletes-emberi-testet-foto.htmlAlice Roberts evolúcióbiológus megalkotta a tökéletes emberi testet, melyet különböző állatok tulajdonságaiból rakott össze. Nagyon bizarr lett a végeredmény. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.