Borús, szeles idő lesz ma 25 fokkal

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha strandra készültél, ideje átgondolni a mai programodat. A hűvösebb idő kedvelői azonban örülhetnek: ma biztosan nem fog a víz folyni rólunk, maximum akkor, ha elázunk. 

Csütörtökön borongós időre számíthatunk sokfelé csapadékkal: nyugaton tartós, kiadós eső, míg keleten zápor, zivatar a valószínűbb. A tartósan esős tájakon mindössze 15-20, máshol 20-25 fok között várható a hőmérséklet. Erős lesz az ÉNy-i szél.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, zápor, zivatar inkább csak elszórtan fordul elő. 25 fok köré melegszik a levegő. Hétvégén napos, gomolyfelhős idő várható, mindkét nap bárhol kialakulhat zivatar. 25-32 fok közé erősödik a nappali felmelegedés - írja a koponyeg.hu

Forrás: Csudai Sándor - Origo

A frontérzékenyeket és allergiásoknak megviseli a júniushttp://www.life.hu/news/20180609-a-fronterzekenyeket-es-allergiasoknak-megviseli-a-junius-idojaras.htmlA népi megfigyelések szerint, ha Medárdkor esik, akkor negyven napig esni fog. Nos, idén bizony esett a kritikus napon, és a meteorológusok szerint sokáig tart még a csapadékos idő, ráadásul párás meleggel, hőséggel. News--Viharkár: több megyében nincs áram - Zala, Vas, Baranya és Somogy érintetthttp://www.life.hu/news/20180609-viharkar-tobb-megyeben-nincs-aram-zala-vas-baranya-es-somogy-erintett.htmlVihar miatt szünetel az áramszolgáltatás 2018. június 8-án estétől több településen Zala, Vas, Baranya és Somogy megyében.NewsOrigoVV Fanni-ügy: elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálatahttp://www.life.hu/news/20180609-vv-fanni-ugy-elkeszult-a-csomagtartoban-talalt-kotelrol-vett-dnsmintak-vizsgalata.htmlFordulóponthoz érkezett a nyomozás Novozánszki Fanni halálának ügyében. A Blikk úgy tudja, elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata, így végre kiderülhet, ki segíthette a fiatal nő feltételezett gyilkosát! News--Leszakadt az ég a Balatonnál: áll az M7-eshttp://www.life.hu/news/20180606-leszakadt-az-eg-a-balatonnal-all-az-m7es.htmlNem lehet közlekedni sem a szakadó esőtől. News--Négy ember halt meg a vihar miatt Tolnábanhttp://www.life.hu/news/20180609-negy-ember-halt-meg-a-vihar-miatt-tolna-megyeben.htmlNégy ember életét vesztette Dombóváron, amikor fa dőlt rá egy személygépkocsira péntek este. News--Másodfokú riasztást adtak ki heves zivatarok miatthttp://www.life.hu/news/20180609-masodfoku-riasztast-adtak-ki-heves-zivatarok-miatt-idojaras.htmlSzombaton többfelé - leginkább a középső, déli és dunántúli tájakon - várhatók záporok, zivatarok, a legtöbb napsütés keleten, északkeleten ígérkezik, ott a legkisebb az esély esőre. Az északkeleti szél többfelé élénk, zivatarok idején erős, viharos lesz. Reggel 15-21, délután 27-32 fokot mérhetünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.