Felhőkarcolóra mászott fel a mosómedve

mászás mosómedve állat felhőkarcoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő mutatványt hajtott végre egy mosómedve Minnesotában. A város egyik legmagasabb épületének tetejére, 25 emelet magasba küzdötte fel magát minden segítség nélkül. A házban dolgozók aggódva figyelték. 

Egy mosómedve merész vállalkozását követhette figyelemmel Minnesota, majd a fél világ, hiszen az interneten többen követíteni kezdték azt, ahogyan a kis állat megküzd a város legmagasabb épületéve.

A CNN szerint a 25 emeletes épületen egyszer megpihent a mosómedve, így a 23. emeleten dolgozók több fotót tudtak róla készíteni.

A kis állat végül felért a tetőre, ahol már várták az állatbefogók, akik magukhoz csalogatták, majd befogták. Végül szabadonengedték a vadonban. Tim Nelson rádióriporter Twitter-oldala szerint pedig már a mosómedve képével ellátott pólókat és egyéb tárgyakat is lehet vásárolni. Igazi hősnek tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.