Magyar diákokkal teli busz karambolozott Erdélyben: az autó sofőrje meghalt

Erdély halott diák baleset buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
28 kiskunhalasi gimnazista ült azon a buszon, amely péntek délután egy kanyarban frontálisan ütközött egy személyautóval. Az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, két embert kórházba szállítottak.

Az autó péntek délután háromnegyed három tájában a Bihar megyei Körösgégény belterületén Nagyvárad felé tartott, amikor a sofőr túl nagy sebességgel vett be egy kanyart, és a gépkocsi átsodródott a baloldali sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező, a halasi gimnazistákat és kísérőiket szállító magyar rendszámú autóbusszal. - írja a Baon.hu nyomán az Origó.

A gépkocsit vezető 34 éves férfi a helyszínen meghalt. A 28 éves feleségét, valamint az 5 és 9 éves kislányait súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba. A buszon utazó 28 diák sértetlenül megúszta a balesetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.