Magyar diákokkal teli busz karambolozott Erdélyben: az autó sofőrje meghalt

Erdély halott diák baleset buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
28 kiskunhalasi gimnazista ült azon a buszon, amely péntek délután egy kanyarban frontálisan ütközött egy személyautóval. Az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, két embert kórházba szállítottak.

Az autó péntek délután háromnegyed három tájában a Bihar megyei Körösgégény belterületén Nagyvárad felé tartott, amikor a sofőr túl nagy sebességgel vett be egy kanyart, és a gépkocsi átsodródott a baloldali sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező, a halasi gimnazistákat és kísérőiket szállító magyar rendszámú autóbusszal. - írja a Baon.hu nyomán az Origó.

A gépkocsit vezető 34 éves férfi a helyszínen meghalt. A 28 éves feleségét, valamint az 5 és 9 éves kislányait súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba. A buszon utazó 28 diák sértetlenül megúszta a balesetet.

Napsütés és eső is várható vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180617-napsutes-es-eso-is-varhato-vasarnap-idojaras.htmlA reggeli felhős időjárást napos délelőtt követheti, de az előrejelzések szerint hatalmas zuhét kaphatunk a nyakunkba még ma. NewsMTI/Balázs AttilaA frontérzékenyeket és allergiásoknak megviseli a júniushttp://www.life.hu/news/20180609-a-fronterzekenyeket-es-allergiasoknak-megviseli-a-junius-idojaras.htmlA népi megfigyelések szerint, ha Medárdkor esik, akkor negyven napig esni fog. Nos, idén bizony esett a kritikus napon, és a meteorológusok szerint sokáig tart még a csapadékos idő, ráadásul párás meleggel, hőséggel. News--Holttestet húztak ki a Dunából Paksnálhttp://www.life.hu/news/20180606-holttestet-huztak-ki-dunabol-paksnal.htmlEgy dunaújvárosi férfi teste került elő Paksnál a Dunából. News--Meleg, de zivataros idő lesz vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180609-meleg-de-zivataros-ido-lesz-vasarnap.htmlFázni nem, de ázni fogunk. News--Vihar és jégeső miatt adott ki riasztást az OMSZhttp://www.life.hu/news/20180606-vihar-es-jegeso-miatt-adott-ki-riasztast-az-omsz-szerdan.htmlAz OMSZ majdnem az egész országra riasztást adott ki: vihar, jégeső várható szerda kora este. News--Ilyen idő lesz a jövő hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180603--ilyen-ido-lesz-a-jovo-het-elso-feleben-idojaraselorejelzes.htmlKánikula és viharok, záporok, zivatarok várhatóak. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.