Az amerikai kislánynak nem tetszett a hullámvasút: végig káromkodott

Forrás: Thinkstock -
hullámvasút kislány káromkodás Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bátor négyéves könnyen beleegyezett egy menet hullámvasútba, de valószínűleg ez volt az első és az utolsó, hogy felült szüleivel. Egyáltalán nem tetszett neki, és ennek hangot is adott. Nem győzött káromkodni. 

Az amerikai kislány a szüleivel kirándult, és úgy döntött, kipróbálja a hullámvasútat, de egyértlemű, hogy megbánta. Lyla valószínűleg osha többé - vagy legalábbis egy jó darabig - nem ül majd fel ilyen szórakoztató eszközre, ugyanis egyáltalán nem évezte. Az elején még, amikor lassan, komótosan ment a vasút, jól szórakozott, de a száguldás már egyáltalán nem tetszett neki, és nem is tartotta magában a véleményét. "Ez rémisztő" - mondta eleinte, majd azt ismételgette, hogy mennyire borzalmas a hullámvasút, végül pedig nem bírta tovább, és elkezdett káromkodni. "Szent sz*r" - mondogatta. Szerencsére az egészet végignézhetjük, ugyanis édesanyja videóra vette.

A metrómegállóban borotválta le a lábát egy nő Manhattanbenhttp://www.life.hu/news/20180617-a-metromegalloban-borotvalta-le-a-labat-egy-no-manhattanben.htmlEgy nőnek a manhattani Times Square metrómegállóban jutott eszébe, hogy szőrös lábbal indult útnak... News--Magyar diákokkal teli busz karambolozott Erdélyben: az autó sofőrje meghalthttp://www.life.hu/news/20180617-magyar-diakokkal-teli-busz-karambolozott-erdelyben-az-auto-soforje-meghalt.html28 kiskunhalasi gimnazista ült azon a buszon, amely péntek délután egy kanyarban frontálisan ütközött egy személyautóval. Az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, két embert kórházba szállítottak.News--Magyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték elhttp://www.life.hu/news/20180616-magyar-part-iteltek-el-angliaban-harom-honapos-kisbaba-csontjait-tortek-el.htmlEgy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.NewsOrigoPozsonyi fotós ötletét lopta el a National Geographic a világhírű címlaphozhttp://www.life.hu/news/20180616-pozsonyi-fotos-otletet-lopta-el-a-national-geographic-a-vilaghiru-cimlaphoz.html"Néhány s*ggfej ellopta az ötletemet és még a stílusomat is lemásolta" - írta közösségi oldalán Matus Bence pozsonyi fotóművész. Azt állítja, hogy a National Geographic az ő ötletét nyúlta le az elmúlt hetekben világszerte ismertté lett műanyagzacskós címlapjához - számolt be a Bors. NewsOrigoTragédia Baranyában: megölte feleségét, majd magával is végzett egy férfihttp://www.life.hu/news/20180616-tragedia-baranyaban-megolte-feleseget-majd-magaval-is-vegzett-egy-ferfi.htmlMegölte feleségét és magával is végzett egy férfi a Baranya megyei Hosszúhetényben - közölte honlapján a rendőrség szombaton.NewsThinkstockHétvégi időjárás: esős, felhős és meleg idő leszhttp://www.life.hu/news/20180615-hetvegi-idojaras-esos-felhos-es-meleg-ido-lesz.htmlAz elmúlt napokban visszatért az ősz, ám hétvégén újra 30 fok körül lesz a hőmérséklet, de sajnos nem maradunk szárazon. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.