Ikeás szatyorral oldotta meg a váratlan helyeztet egy menyasszony

esküvő menyasszony pisilés Ikea wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg egy nő legdrágább ruhadarabja az, amit az esküvőjén visel, pedig rengeteg sérülésnek érheti. Egy leleményes ara azonban megoldotta azt, amitől minden menyasszony tart: hogyan pisil majd a ruhában. Ehhez pedig nem volt szüksége másra, csak az IKEA hatalmas kék táskájára. 

A Mirror cikkezett arról a leleményes aráról, aki nem szerette volna összekoszolni élete legdrágább ruháját, amikor a mosdóba megy. A menyasszonyi ruhák ugyanis rengeteg veszély érheti a nagy napon. Elég csak a részeg vendégekre vagy az földön lévő koszra gondolni.

Ez a menyasszony azonban úgy döntött, hogy nem kéri koszorúslányai segítségét, amikor a mosdóba megy, maga veszi kézbe az ügyet. Vett egy hatalmas kék ikeás táskát, és beletette a szoknyáját. Lyukat vágott az aljára, majd felhúzta a szatyrot, ami megelemte a szoknyát.

Az egyik kommentelő szerint ezentúl ez lehetne a menyasszonyoknál a "valami kék".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.