Argentína és Nigéria csap össze a mai foci vb csoportmérkőzésén: 5 érdekesség, amit nem tudtál róluk

Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev -
érdekesség foci vb 2018 Argentína Nigéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Focilázban ég az egész világ, javában zajlik a 2018-as világbajnokság. Ma este Argentína és Nigéria valamint Horvátország és Izland mérkőznek meg egymással. Íme 5 érdekesség, amit nem tudtál róluk.

Focirajomgók figyelem: íme 5 érdekesség, amit nem tudhattál az argentín és nigériai csapatról.

Foci vb 2018 Forrás: AFP/Kirill Kudryavtsev

1. Nigéria és Argentína válogatottjának eddigi 8 találkozója közül 4-re a világbajnokságokon került sor és Argentína mind a 4 összecsapást megnyerte.

2. Nigéria utolsó három vb-szereplésén (2002, 2010, 2014) szembe került Argentínával a csoportkörben.

3. Nigéria legutóbb 2017 novemberében mérkőzött meg Argentínával: a Krasznodarban megrendezett találkozót 4-2-re nyerték az afrikai Szupersasok, többek között Alex Iwobi kontrájának köszönhetően.

4. Argentína jelenleg a vb-történelme leghosszabb nyeretlenségi sorozatát éli át: az utolsó négy világbajnoki fellépésén kétszer cereséget szenvedett, és kétszer döntetlent játszott.

5. Argentína eddig még sosem zárta a világbajnokságok első csoportkörét legalább egy győzelem nélkül.

Susan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika beszólt Kasza Tibinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-erdelyi-monika-beszolt-kasza-tibinek-video.htmlKasza Tibi emberére talált a Pénzt vagy éveket című műsorban. Erdélyi Mónika durván leteremtette.TV + SztárokOrigoHujber Feri eltűnt: állítólag egy londoni étteremben látták felszolgálnihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-hujber-feri-eltunt-allitolag-egy-londoni-etteremben-lattak-felszolgalni.htmlHujber Feriről április óta semmi hír. Akkor közölte közösségi oldalán, hogy befejezi és átvonul egy másik oldalra, azóta senki sem tudja, mi lehet vele. Kollégái és barátai sem tudják őt elérni.TV + Sztárok--Kozso és szerelme moziban csókolóztak: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180625-kozso-es-szerelme-moziban-csokoloztak-foto.htmlKozso mindig titokzatos, ha a magánéletéről van szó. Ezúttal azonban egy szerelmes, csókolózós fotót posztolt.TV + SztárokOrigoEva Longoria édes fotót mutatott kisbabájáról: meghitt pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180625-eva-longoria-edes-fotot-mutatott-kisbabajarol.htmlAlig néhány napja adott életet kisbabájának Eva Longoria, aki egy édes kis talpfotóval köszönte meg a nővérek segítségét, akik a kórházban mellette voltak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.