Dúsgazdagon szabadulhat jövőre a délvidéki halálosztó, Magda Marinko

Forrás: Origo -
gyilkos kártérítés délvidéki halálosztó börtön Magda Marinko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szegediek sosem fogják elefeljetni Magda Marinkót és szörnyű tetteit. A délvidéki halálosztó jövőre szabadulhat.

A Borsonline úgy tudja, hogy Szegeden az a hír terjed, hogy jövőre szabadulhat Magda Marinko. A lap utánajárt, mi igaz a pletykákból. Azt írják, nem kell aggódni.

Az a pletyka járja Szegeden, hogy jövőre, januárban szabadulhat a Csillag börtönből Magda Marinko. Ez azonban így nem igaz, mondta a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára. Marinko életfogytiglanit kapott, 2019-ben jár le 25 éves büntetése, de további 200 napot kapott egy őr megtámadásáért. Így ténylegesen 2020-ban szabadulhat. Távollétében azonban Szerbiában is 40 évet kapott az öt gyilkosságért, amit elkövetett. Ha kiengedik a Csillagból, akkor át kell adni hatóságoknak.

Magda Marinko Forrás: tenyek.hu

Marinkó a nem megfelelő börtönkörülmények miatt kártalanítást kért, ami miatt milliók üthetik a markát.

Magda Marinko több gyilkosságot is elkövetett. 1993 januárjában Szabadkán egy ismert ékszerész barátnőjét, Fehér Idát lőtte agyon, amikor ki akarta rabolni őket. Következő áldozatát Szegeden ismerte meg, H. Antal házába is még ugyanabban az évben, decemberben tört be csapatával. Kivégezték a családfőt, a feleségét, és az egyik barátjukat is. Nyolc éves fiukat hagyták életben, aki ébredés után hívta a rendőrséget. Sokak szerint a szegedi Z. Nagy családot is Marinkó végezte ki, de ezt nem tudták rábizonyítani. Ezután Orosháza következett, a rejtélyesen eltűnt Farkas Helga nagynénjét egy nyakkendővel fojtották meg.

Súlyos ügy: gyanúsítottként hallgatták ki Fésűs Nelly színésznőthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-autobaleset-gyanusitottkent-hallgattak-ki-fesus-nelly-szinesznot.htmlA Blikk úgy tudja, hogy a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki Fésűs Nelly színésznőt, aki még tavaly novemberben szenvedett autóbalesetet. Ő lehet a vétkes.TV + Sztárok--Susan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika beszólt Kasza Tibinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-erdelyi-monika-beszolt-kasza-tibinek-video.htmlKasza Tibi emberére talált a Pénzt vagy éveket című műsorban. Erdélyi Mónika durván leteremtette.TV + SztárokOrigoEgyre nagyobb Pippa Middleton babapocakja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-egyre-nagyobb-pippa-middleton-babapocakja-foto.htmlEgyre jobban gömbölyödik Pippa Middleton babapocakja: Katalin hercegné húgát a lesifotósok kapták lencsevégre a minap. TV + Sztárok--Baukó Éva apró bikiniben szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-bauko-eva-apro-bikiniben-szelfizett-foto.htmlHazatért olaszországi nyaralásából Baukó Éva és immár idehaza posztolt magáról bikinis fotót. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.