Foci vébé 2018: 5 dolog, amit jó ha tudsz a Dél-Korea-Németország meccs előtt

futball csoportmeccs foci vb 2018 Dél-Korea Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 órakor csap össze egymással Dél-Korea - Németország. Az esélyek latolgatása előtt jó, ha tudsz pár dolgot a két csapatról, és közös múltjukról.

1. A Dél-Korea és Németország közötti három mérkőzés közül kettőt rendeztek világbajnokságon (1994-ben és 2002-ben), és a németek mindkettőt megnyerték.

2. Dél-Korea és Németország válogatottjának legutóbbi vébétalálkozójára a koreaiak által rendezett 2002-es világbajnokságon került sor: az elődöntőben játszott mérkőzést 1-0-ra elvesztették a házigazdák.

3. Dél-Korea eddig csak egy mérkőzést tudott megnyerni Németország ellen: egy 2004-es barátságos találkozót (3-1-re).

4. Németország az ázsiai ellenfelekkel játszott öt vébémeccsének mindegyikét megnyerte. Ezek során összesen 19 találatig jutott, a három legutóbbi meccsén pedig egyetlen gólt sem kapott.

5. Dél-Korea elvesztette a négy legutóbbi vébémeccsét, ezzel újra beállította saját negatív rekordját: 1986 és 1990 között szintén négy mérkőzést vesztett el egyhuzamban.

Bryan Adams Dianával való kapcsolatáról vallott http://www.life.hu/sztarok/20180627-bryan-adams-diana-hercegnovel-valo-kapcsolatarol-vallott.htmlBryan Adamsnek egy tévéinterjúban szegezték neki a kérdést, hogy mi történt pontosan közte és Diana hercegnő között. Az énekes nem adott egyértelmű választ. TV + Sztárok--Paul Pogba, a francia válogatott focistája eljegyezte barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-paul-pogba-a-francia-valogatott-focistaja-eljegyezte-baratnojat.htmlA francia válogatott focistája, Paul Pogba úgy tűnik, feltette a nagy kérdést a barátnőjének! A gyönyörű, 23 éves bolíviai szépség hatalmas gyűrűt villantott. TV + Sztárok--Szíve miatt esett át életmentő beavatkozáson Faragó Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180627-szive-miatt-esett-at-eletmento-beavatkozason-farago-andras.htmlFaragó András életveszélyes helyzetbe került: 30 kilónyi víz gyülemlett fel a szervezetében, ami miatt sürgősen kórházba kellett feküdnie. TV + SztárokThinkstockÍgy néz ki most Kertész Zsuzsa, a Kazinczy-díjas bemondónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-nez-ki-most-kertesz-zsuzsa-a-kazinczy-dijas-bemondono.htmlAz iskolában már egyértelmű volt, hogy Kertész Zsuzsa ért a hangsúlyozáshoz, hiszen próza- és mesemondással is nagyon sok díjat nyert. Ezek indították el a pályán, de nem egyből került a média világába. TV + SztárokOrigoA magyar celebvilág is gratulál Istenes Bence németországi sikeréhezhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-a-magyar-celebvilag-is-gratulal-istenes-bence-nemetorszagi-sikerehez.htmlNem titok, hogy Istenes Bence Németországban is betört a média világába: ő lesz ugyanis a német X-Faktor műsorvezetője. Instagram-oldalára kitett posztjához olyanok írtak gratuláló hozzászólást, mint Liptai Claudia és Tatár Csilla. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián alig akar gyermektartást fizetni Hódi Pamelánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-berki-krisztian-alig-akar-gyermektartast-fizetni-hodi-pamelanak.htmlA bíróságon találkozik szerdán Hódi Pamela és Berki Krisztián, elkezdődik a gyermekelhelyezési perük. Az hírek szerint az apuka nagyon kevés gyermektartást fizetne gyermeke anyjának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.