Elvetélt magzatának szelleme kísért egy nőt: videó

Forrás: Thinkstock -
vetélés gyermek szellem kísértet magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akart hinni a szemének a torontói asszony, aki a babafigyelő kameráján egy kísértetgyermek arcát látta. Úgy érzi, elvetélt magzatának szelleme kísérti őt. 

A Torontóban élő Melissa Smith 2016 szeptembere óta hisz a paranormális jelenségekben, ugyanis azóta úgy véli, hogy elvetélt magzatának szelleme kísérti.

Azon az estén, amikor elveszítette gyermekét egy, a szoba közepén hagyott játék véletlenszerűen felé fordult, majd zenélni kezdett. A Dailymail cikke szerint nem ez volt az első eset, hogy ilyesmi történt. 8 hónapos lánya, Leah szobájába babafigyelő kamerát szerelt az édesanya.

Egyik éjszaka zajt hallott, amikor a kamerán látta, hogy kislánya mozgolódik a kiságyban, a kamerán keresztül pedig látta, hogy a sötétben egy szellembaba arca nézi lányát, miközben arcát a rácsnak nyomja. Az édesanya szinte biztos benne, hogy elhunyt magzata kísérti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.