börtönbüntetés Áder János kegyelem Geréb Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyelmet kapott Geréb Ágnes Áder János államfőtől, így nem kell a szülész-nőgyógyászra kiszabott szabadságvesztés büntetést végrehajtani - derül ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján csütörtökön megjelent közleményből.

A Fővárosi Bíróság 2011. március 24-i és a Fővárosi Ítélőtábla 2012. február 10. napján kelt határozatával jogerőre emelkedett ítéletében Geréb Ágnesre kiszabott szabadságvesztés büntetés végrehajtását az államfő kegyelemből elengedte.

Ugyanakkor Geréb

a szülész-nőgyógyász orvosi, valamint a szülésznői foglalkozás gyakorlásától továbbra is el van tiltva.

A közlemény megjegyzi: Áder János az alaptörvény vonatkozó rendelkezése alapján - figyelemmel az igazságügyi miniszter előterjesztésére - hozta meg döntését a kegyelmi ügyben.

Geréb Ágnes kegyelmet kapott Fotó: Polyak Attila - Origo

Geréb Ágnes ellen otthonszülési ügyek miatt emeltek vádat. Az egyik ikerszülés esetében a gyerek holtan jött világra, míg egy másik esetben a gyerek maradandó egészségkárosodást szenvedett, és fél évvel később meghalt.

Geréb Ágnest jogerősen két év fogházra ítélték, és tíz évre eltiltották a szülész-nőgyógyász orvosi és a szülésznői foglalkozástól.

Váratlanul megbetegedett II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-varatlanul-megbetegedett-ii-erzsebet-kiralyno.htmlII. Erzsébet kisebb betegséggel küzd, ezért nem tudott elmenni mai hivatalos eseményére. TV + Sztárok--Megható bejegyzéssel búcsúzik nagyapjától Paris Jacksonhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-meghato-bejegyzessel-bucsuzik-nagyapjatol-paris-jackson-joe-jackson.htmlParis Jackson megható bejegyzéssel búcsúzott el tegnap elhunyt nagyapjától, Joe Jacksontól. TV + Sztárok--A héten bejelentheti visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-a-heten-bejelentheti-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlValószínűleg még a héten bejelenti visszavonulását Gera Zoltán. TV + Sztárok--Tücsi elmondta a véleményét a vb focistáiról: megelégelte a színészkedésükethttp://www.life.hu/sztarok/20180628-tucsi-elmondta-a-velemenyet-a-vb-focistairol-megelegelte-a-szineszkedesuket.htmlTücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. TV + SztárokOrigo12 év után feleségül vette párját Márióhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-12-ev-utan-felesegul-vette-parjat-mario-harmonikas.html12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke. TV + SztárokOrigoRajongói elképedtek Celine Dion új külsején: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-rajongoi-elkepedtek-celine-dion-uj-kulsejen-foto.htmlSzőke tincseket villantott Celine Dion a közösségi oldalán: rajongói alig ismertek rá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.