Németh Lajos meteorológus időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, a szokatlanul hűvös napok után hamarosan újra beköszönt a nyár hazánkban.

Az elmúlt napokban esernyőre, széldzsekire és pulóverre is szükségünk volt, a hőmérséklet ugyanis inkább őszies volt, mint nyárias. Szerencsére azonban nem kell már sokáig várnunk arra, hogy újra beköszöntsön a nyár. Németh Lajos a TV2 műsorában elárulta, mi vár ránk a a következő napokban!

Az elmúlt 5-6 napban sokfelé 20 fok körüli volt a legmagasabb hőmérséklet, úgyhogy a Balaton vizének hőmérséklete is csak 19-20 fokos. Tehát elsősorban nem a szél miatt, hanem a vízhőmérséklet miatt marad el a Balaton-átúszás. Na, de hát még előttünk van a nyár! Még két vagy három napunk van ebből a hűvös időjárásból, hiszen a hosszabb távú előrejelzések azt adják, hogy vasárnaptól, hétfőtől egyszeriben megszűnik a hűvös levegő utánpótlása, erősödik a nappali felmelegedés, a jövő hét közepén elérjük a 30 fokot és sok-sok napsütésre számíthatunk."

Eltűnése után 17 évvel találta meg időutazó férjét a kádban az asszonyhttp://www.life.hu/news/20180628-eltunese-utan-17-evvel-talalta-meg-idoutazo-ferjet-a-kadban-az-asszony.html2001-ben tűnt el az a férfi, aki csak Johnnak nevezi magát. Felesége halottnak hitte, ám idén megjelent pucéran saját kádjukban. Állítja: eddig időutazott. NewsOrigoVádat emeltek a pécsi ápolónő ellen, aki mérgezte kollégáithttp://www.life.hu/news/20180628-vadat-emeltek-a-pecsi-apolono-ellen-aki-mergezte-kollegait.htmlKönnyű testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy ápolónő ellen, aki mintegy egy éven keresztül nyugtató- és altatószerekkel mérgezte kollégáit - közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel. News--Magánnyomozó lett Sheila Wysocki, hogy 20 év után megtalálja barátnője gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20180628-magannyomozo-lett-sheila-wysocki-hogy-20-ev-utan-megtalalja-baratnoje-gyilkosat.htmlKollégiumi ágyában erőszakolták meg és ölték meg Sheila Wysocki szobatársát, Angela Samotát. A nő húsz év után sem tudott belenyugodni a történtekbe, magánnyomozó lett és megtalálta a gyilkost. News--Elvetélt magzatának szelleme kísért egy nőt: videóhttp://www.life.hu/news/20180628-elvetelt-magzatanak-szelleme-kisert-egy-not.htmlNem akart hinni a szemének a torontói asszony, aki a babafigyelő kameráján egy kísértetgyermek arcát látta. Úgy érzi, elvetélt magzatának szelleme kísérti őt. NewsThinkstockPéniszt véstek egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe: az űrből is látnihttp://www.life.hu/news/20180628-peniszt-vestek-egy-kiszaradt-ausztral-to-fenekebe-az-urbol-is-latni.htmlÚjabb különleges látképpel bővült a világ, ami bár nem olyan lenyűgöző, mint a kínai nagy fal, de legalább az űrből is látszik: hatalmas péniszt véstek egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe. NewsOrigoA XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának lehetünk ma szemtanúihttp://www.life.hu/news/20180627-a-xxi-szazad-leghosszabb-holdfogyatkozasanak-lehetunk-ma-szemtanui.htmlKülönleges csillagászati eseménynek lehetnek szemtanúi azok, akik ma felnéznek éjjel az égre – feltéve, ha nem takarják felhők az égboltot. Ma ugyanis a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása lesz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.