Péniszt véstek egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe: az űrből is látni

Forrás: Google Maps -
pénisz ausztrál űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb különleges látképpel bővült a világ, ami bár nem olyan lenyűgöző, mint a kínai nagy fal, de legalább az űrből is látszik: hatalmas péniszt véstek egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe.

Ismeretlen művész alkotását csodálják a Google Maps felhasználói: egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe véste be névjegyét valaki, méghozzá egy óriási péniszt, ami nagyon távolról is kiválóan kivehető. Egyre több internetező szúrja ki a térképen a nem mindennapi látványosságot, és többségüknek tetszik az „remekmű".

Péniszt véstek egy kiszáradt ausztrál tó fenekébe Forrás: Google Maps
VV Fanni ügyének felderítésére sok pénzt költöttek a hatóságokhttp://www.life.hu/news/20180628-vv-fanni-ugyenek-felderitesere-sok-penzt-koltottek-a-hatosagok.htmlVV Fanni ügyének felderítésére rengeteg szakértőt bevetettek, de hiába. Az FBI sem kerül közelebb a megoldáshoz. Mindent megtettek a hatóságok, de egyelőre nem sikerült elérni az áttörést. Pedig a pénzt sem sajnálták, jóval többet költöttek, mint azt egy átlagos gyilkossági vagy eltűnéses ügyben szokás. News--Időjárás: esőre és záporra kell számítanunk még csütörtökön és péntekenhttp://www.life.hu/news/20180628-idojaras-esore-es-zaporra-kell-szamitanunk-meg-csutortokon-es-penteken.htmlJúnius utolsó hete nem a kánikuláról és a szikrázó napsütésről szólt, és úgy tűnik, még egy-két napig el kell tűrnünk az őszies időt. News--Elmarad a szombati Balaton-átúszáshttp://www.life.hu/news/20180628-elmarad-a-szombati-balatonatuszas.htmlElmarad a szombatra tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.News--Hét és fél év fegyházbüntetésre ítélték a Szentendrei úti gázolóthttp://www.life.hu/news/20180628-het-es-fel-ev-fegyhazbuntetesre-iteltek-a-szentendrei-uti-gazolot.htmlHét és fél év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság szerdán, első fokon azt a férfit, aki tavaly márciusban ittasan okozott halálos balesetet a fővárosi Szentendrei úton.News--8 hónapja nem használ sampont, így kezeli a hajáthttp://www.life.hu/news/20180627-8-honapja-nem-hasznal-sampont-igy-kezeli-a-hajat.htmlVirginia Tapp csatlakozott ahhoz a mozaglomhoz, mely igyekszik kiiktatni a mindennapi életből a vegyi anyagokat, így 8 hónapja nem használ sampont, elárulta, mivel tartja tisztán a fejbőrét és a haját. News--Kutyának képzelték magukat, egymásnak estek a meztelen rabok: videóhttp://www.life.hu/news/20180627-kutyanak-kepzeltek-magukat-egymasnak-estek-a-meztelen-rabok.htmlMobiltelefonnal rögzítették azt a felvételt, melyen a Northumberland börtön fogvatartottjai drog hatása alatt kutyának képzelik magukat és egymásnak esnek. A börtönök munkatársai nehezen tudják felvenni a harcot a becsempészett mobiltelefonokkal és a kábítószerrel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.