VV Fanni ügyének felderítésére sok pénzt költöttek a hatóságok

Forrás: RTL Sajtóklub -
hatóság Novozánszki Fanni pénz villanyszerelő VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni ügyének felderítésére rengeteg szakértőt bevetettek, de hiába. Az FBI sem kerül közelebb a megoldáshoz. Mindent megtettek a hatóságok, de egyelőre nem sikerült elérni az áttörést. Pedig a pénzt sem sajnálták, jóval többet költöttek, mint azt egy átlagos gyilkossági vagy eltűnéses ügyben szokás.

Novozánszki Fanni gyilkosságának felderítésére mindent bevetettek a magyar hatóságok: dolgoztak az ügyön a gyanúsítottat profilozó FBI-osok és hemogenetikusok, nyomszakértők, pszichológusok, toxikológiai és igazságügyi szakértők is, de a speciális kutatóegységek is bevetettek mindent azért, hogy valami fogódzót találjanak, hiába. A hírek szerint körülbelül 300 millió forintba került minden, ami szokatlanul nagy összeg az eltűnéses ügyek esetében.

VV Fanni ügyének felderítésére mindent bevetettek a nyomozók Forrás: RTL Sajtóklub

Ha aránytalanul sokat fordítanak ezekből egy nyomozásra, akkor jóval kevesebb jut a többire.

Borsnak

Négy villanyszerelő tűnt el Mosonmagyaróvár környékéről hasonló körülmények között


Már nem csak két kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt villanyszerelőt keresnek Mosonmagyaróvár környékén, állítólag összesen négy férfinak veszett nyoma: ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.