Metrón utazó emberek kezeit fotózza a fényképész

fotó kéz metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondoltuk, hogy az emberek kezei érdekesek lehetnek, de a New York-i fényképész meglátta bennük az izgalmat. A metrón utazók karját fotózza. 

Az emberi test egésze és különböző részei is sokszor kerültek már a fotósok figyelmének középpontjába, de a kezek eddig valahogy kiamaradtak. egy new York-i fotósnak azonban feltűnt, hogy ez is ozgalmas téma lehet, és az, hogy egy-egy érintésbe, vagy kéztartásba sok mindent bele lehet látni. Instagram-oldalán rendre közzé is teszi a metrón lőtt fotóit, melyek között van meghitt, átlagos és egészen intim is.

subway hands (@subwayhands) által megosztott bejegyzés,

subway hands (@subwayhands) által megosztott bejegyzés,

subway hands (@subwayhands) által megosztott bejegyzés,

subway hands (@subwayhands) által megosztott bejegyzés,

Időjárás: a következő egy hónapban minden hétvégén esni foghttp://www.life.hu/news/20180629-idojaras-a-kovetkezo-egy-honapban-minden-hetvegen-esni-fog-az-eso.htmlAz előrejelzések szerint a múlt hétvégéhez hasonlóan, most sem lesz strandidő, és még egy jó darabig ne is számítsunk rá. NewsOrigoYakiboyért, a kitetovált férfiért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20180628-yakiboyert-a-kitetovalt-ferfiert-rajong-az-internet.htmlMár több mint 63 ezer követője van annak a férfinek, aki Instagram-profilján csak Yakiboy-nak nevezi magát. Úgy tűnik, nem veti meg a luxusholmikat, kitetovált testét pedig előszeretettel mutogatja meztelenül is. News--Bűzlött egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végrehttp://www.life.hu/news/20180628-buzlott-egy-utas-a-repulon-kenyszerleszallast-hajtottak-vegre.htmlRendkívüli szagot árasztott egy férfi egy Gran Canariából Amszterdamba tartó repülőjáraton, így kényszerleszállást kellett végrehajtani. Mint kiderült: a férfi teste üszkösödni kezdett, ez okozhatta a extrém szagot. Később kórházba szállították, majd meghalt. News--Megtalálták a május végén eltűnt 20 éves magyar férfi holttestéthttp://www.life.hu/news/20180628-megtalaltak-a-majus-vegen-eltunt-20-eves-magyar-ferfi-holttestet-ongyilkossag.htmlMegtalálták annak a 20 éves fiúnak a holttestét, aki egy hónappal ezelőtt tűnt el Olaszországban. A fiatal öngyilkosságot követett el. News--Németh Lajos elárulta, mikor tér vissza a nyárhttp://www.life.hu/news/20180628-nemeth-lajos-elarulta-mikor-ter-vissza-a-nyar.htmlNémeth Lajos elárulta, a szokatlanul hűvös napok után hamarosan újra beköszönt a nyár hazánkban. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKegyelmet kapott Geréb Ágneshttp://www.life.hu/news/20180628-kegyelmet-kapott-gereb-agnes-ader-janostol.htmlKegyelmet kapott Geréb Ágnes Áder János államfőtől, így nem kell a szülész-nőgyógyászra kiszabott szabadságvesztés büntetést végrehajtani - derül ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján csütörtökön megjelent közleményből. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.