Keleten még ma is lehetnek záporok

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
eső időjárás Nyár zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő hét közepén érkezik a nyár, addig csak lassan melegszik a levegő, ma még az ország keleti részén élők akár el is ázhatnak.

Szombaton hidegfront érte el hazánkat, amelynek hatását még ma is érezzük, hiszen igen hűvös levegőt hozott magával. A Köpönyeg szerint a hét utolsó napján alapvetően sok napsütésre számíthatunk némi gomolyfelhőzettel, ugyanakkor az ország északkeleti részében élők még számíthatnak egy-egy záporra. Az északnyugati szél gyakran lesz élénk, délután 21 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn már ragyogó napsütés várható, csapadék nélkül. 20 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk. Kedden szintén sok napsütés ígérkezik, kevés gomolyfelhővel, esőre nem kell számítani. 22 és 27 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Igazi nyári idő csütörtöktől várható.

A keleten élők még ma is elázhatnak Fotó: Szabó Gábor - Origo
Július 1-jén lenne 57 éves Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-julius-1jen-lenne-57-eves-diana-hercegno-brit-kiralyi-csalad.htmlKis túlzás nélkül Diana hercegnőt az egész világ szerette, és hatalmas volt iránta mindig is az érdeklődés. Halálos autóbalesetét követően világszerte gyászolták a hercegnőt, aki július 1-jén lenne 57 éves. TV + Sztárok--Mindenkinek bemutatott Bencsik Tamara: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-mindenkinek-bemutatott-bencsik-tamara-enekesno.htmlA középső ujját felmutatva pózol friss fotóján bikiniben Bencsik Tamara. TV + SztárokOrigoMeghan Markle soha többet nem ehet fokhagymáthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-meghan-markle-soha-tobbet-nem-ehet-fokhagymat-etiket.htmlKi gondolná, hogy a brit királyi család etiketje nem csupán a nyilvános eseményeken való viselkedést és öltözködést szabályozza, hanem azt is, hogy mit ehetnek. Pedig így van, de arra azért ne vegyetek mérget, hogy ezt soha nem szegik meg. TV + Sztárok--Tatár Csilla Hadas Krisztával beszélgetetthttp://www.life.hu/sztarok/20180701-tatar-csilla-hadas-krisztaval-beszelgetett-tatar-34.htmlHadas Kriszta Tatár Csillának mesélt gyerekkorról, pályaválasztásról, anyaságról a Tatár 34-ben. A riiporter elmondta, hogy bár sokszor volt jókor, jó helyen, de ennek ellenére nem hullott semmi az ölében, mindenért megdolgozott. "Güzü vagyok" - fogalmazott. TV + SztárokOrigoIstenhez és a valláshoz való viszonyáról beszélt Havas Henrikhttp://www.life.hu/sztarok/20180701-istenhez-es-a-vallashoz-valo-viszonyarol-beszelt-havas-henrik-a-privatszferaban.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik Kisoroszi házában-kertjében forgatott a Privátszféra stábja. A műsorvezető a házát megmutatta, de felesége ezen a videón sem látható. Persze a beszélgetés alatt szóbakerült- ahogy Havas hívja - Havasné valamint az is, hogy bánt-e meg valamit is az életében a Tanár úr. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMaradona viselkedését nem nézi jó szemmel a FIFAhttp://www.life.hu/sztarok/20180630-maradona-viselkedeset-nem-nezi-jo-szemmel-a-fifa-o-sem-tehet-meg-barmit.htmlAhogy már megírtuk, a minap ki kellett vezetni Maradonát a stadionból, miután teljesen kifordult magából csapata győzelme után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.