É. Imréhez köthető helyen találták meg az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját

Forrás: RTL Klub -
gyilkosság rendőrség Mácsik Zoltán nyomozás autó villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyomozás során megtalálták a rendőrök a márciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán holmiját egy, a főnökéhez, É. Imréhez köthető helyen, aki már előzetes letartóztatásban van. A holttestet még nem találták meg, de számos közvetett bizonyítékot gyűjtöttek.

A Bors szerint egyre több bizonyíték kerül elő a másciusban eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán ügyében. A villanyszerelőt utoljára főnökével, É. Imrével látták egy Győr melletti benzinkúton.

A férfit kihallgatta a rendőrség, ám elengedték, majd egy hét múlva elfogták. Jelenleg előztes letartóztatásban van. "Azt gondolnánk, hogy megfigyelték, de abban az egy hétben teljesen eltüntethette a holttestet. A letartóztatása előtti napokban bement egy győri boltba, ahol többliternyi hipót és gyorsan kötő cementet vásárolt. Mindezt az eladó mondta másnap Imre egyik alkalmazottjának, aki éppen ott járt. Aztán a rendőrséghez fordult" - mesélte a Borsnak É. Imre egyik ismerőse.

Mácsik Zoltán holmiját É. Imréhez köthető helyen találták meg Forrás: RTL Klub

Mácsik Zoltán kisbuszát már áprilisban visszakapta a családja, a rendszámot leszerelték, az üléshuzat és a csomagtérben lévő munkagépek eltűntek. A munkagépeket a lap információi szerint nemrégiben megtalálták egy É. Imréhez köthető helyen.

Az eltűnt férfi autóját egy bontóban találták meg, ahová a gyanúsítottat is visszavitték. A lap információi szerint a férfi zavartan viselkedett, mintha ismerné az ott dolgozókat. A három éve, szintén hasonló körülmények között elűnt villanyszerelőről, Orlik Vilmosról egyelőre nincs hír. É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

8 évesen egyetemre készül a belga csodagyerekhttp://www.life.hu/news/20180701-8-evesen-egyetemre-keszul-a-belga-csodagyerek-laurent-simons.htmlA belga Laurent Simons mindössze 8 esztendős, de olyan okos, hogy máris egyetemre készül. News--Foci vb: A döbbenetes spanyol vereség képekbenhttp://www.life.hu/news/20180701-spanyolorszag-is-kiesett-a-2018as-labdarugovilagbajnoksagrol.htmlArgentína és Portugália után Spanyolország búcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. Az oroszok tovább menetelnek a legjobb nyolc csapat közé, a spanyol válogatott pedig indulhat a reptérre. News--Így kerülheted el a villámcsapást, ha jön a viharhttp://www.life.hu/news/20180701-igy-kerulheted-el-a-villamcsapast-ha-jon-a-vihar.htmlSzakemberek összeszedték azokat a jótanácsokat, amelyeket érdemes megfogadnunk akkor, ha hatalmas vihar közelít. NewsOrigoÍgy gyakorolja az újraélesztést a spániel: cuki videóhttp://www.life.hu/news/20180629-igy-gyakorolja-az-ujraelesztest-a-spaniel-cuki-video.htmlElképesztően cuki videó kering az interneten: egy kiskutya megpróbál újraéleszteni egy férfit. Természetesen a gyakorlat nem élesben zajlik. News--Meghalt Charlotte Fox hegymászó: megjárta a Mount Everestet, de otthonában érte a halálhttp://www.life.hu/news/20180629-meghalt-charlotte-fox-hegymaszo-megjarta-a-mount-everestet-de-otthonaban-erte-a-halal.htmlCharlotte Fox hegymászó 61 évesen elhunyt. Élete tele volt veszéllyel, mégsem egy kalandja során érte a halál, hanem otthonában: leesett a lépcsőn. NewsOrigoJúlius első napjaiban melegszik az időhttp://www.life.hu/news/20180701-julius-elso-napjaiban-melegszik-az-ido-idojaras.htmlkövetkező napokban sok lesz a napsütés és melegszik is az idő, többfelé 30 fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.