Egy barlangban cseperedett fel a brazil kislány

Brazília Maugli gyerekkor családon belüli erőszak dzsungel szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy barlangban nőtt fel az a brazil lány, aki felnőttként könyvben írta meg élete történetét.

Christina mindössze 15 napos volt, amikor édesanyja a dzsungelbe menekült vele az őket bántalmazó bátyja elől. Öt éven keresztül egy barlangban húzták meg magukat. Sokszor éheztek, élelmet vadászattal szereztek vagy pedig a kislány átment a közeli faluba könyörögni, a piacról lopni, de előfordult, hogy az általa gyűjtögetett virágokat, leveleket árulta rizsért cserébe.

Emlékszem arra az örömre, ami akkor ért, amikor életem első kismadarát sikerült elkapnom, aztán meggrilleztük egy kis láng fölött."

A most 35 éves nő „Never Stop Walking" című könyvében leírja, hogy egyszer majdnem végzett velük egy jaguár.

Elég volt meghallani a hangját, mi máris rettegtünk. Egyszer meg is láttuk az állatot, ahogyan a barlangunk bejáratánál várja prédáját."

Love meeting and chatting with my American readers #newyork #bookrelease #amazoncrossing #neverstopwalking

Christina Rickardsson (@christina_rickardsson) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére a fenevad végül távozott, de továbbra sem érezhették magukat biztonságban, hiszen a környéken rengeteg kígyó, skorpió és mérges pók élt.

A nő elárulta, egyszer összeverekedett egy szelet kenyérért egy hajléktalan fiúval. A vita annyira eldurvult, hogy a kislány egy üvegdarabbal megsebesítette a gyereket, aki pár nap múlva belehalt.

Végül Christina árvaházba került, majd 1991-ben egy svéd család örökbe fogadta. 24 év után visszament Brazíliába, megkereste skizofréniában szenvedő édesanyját és azóta rendszeresen támogat egy szegény gyermekekért létrejött alapítványt – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.