Borzalmas üzenetekkel zaklatják VV Fanni édesanyját

édesanya sms VV Fanni zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy VV Fanni családja még mindig kétségek között él, mert nem találják lányuk holttestét, még furcsa, hátborzongató SMS-ekkel is zaklatják a édesanyját, Katit.

Még mindig nem találja a rendőrség a novemberben eltűnt VV Fanni holttestét. A szülők, a család, a barátok kétségek között élik a mindennapjaikat. És ha ez ne lenne elég, a ValóVilág szereplőjének édesanyja éjjelente hátborzongató üzeneteket kap.

"Sok jós meg médium próbálta felvenni velünk a kapcsolatot, mindegyikük mást mondott arról, hol van Fanni, mi történt vele. Egy férfi még decemberben írt először, hogy már csak a lányom csontjait fogják megtalálni. Sokáig hallgatott, aztán az elmúlt héten kétszer is írt, mind a kétszer ezt. Nem tudom pontosan, ki lehet ő, honnan veszi ezeket a dolgokat. Nehéz erről beszélni, egy anya, egy szülő sosem tud beletörődni abba, hogy a gyermeke már nem él. Nincs nap, hogy ne gondolnék Fannira. Beszélek is hozzá, sőt, a szobájába is mindig bemegyek. Nagyon nehéz pillanatok azok, sosem állom meg sírás nélkül, ahogy nézem a ruháit, az ágyát, és tudom, hogy ő már soha nem jön vissza" - mondta a Blikknek Fanni anyukája, akinek eszében sincsen feljelentést tenni, nem akarja még ezzel is terhelni a rendőrséget. Azt szeretné, hogy minden erejükkel lánya megtalálására koncentráljanak.

"A nyomozó mindig megnyugtat, hogy minden a legnagyobb rendben, jól halad az ügy. Remélem, egyszer kiderül, mi is történt akkor este. A férfinak, aki előzetesben ül, neki nem tudok mondani semmit. Csak kérem, hogy mondja el, ha tud valamit. Olvastam, hogy siralmasan érzi magát a rácsok mögött. Hát mi is így élünk, nyolc hónapja már" - mesélte Kati.

Marcellinának rengeteg hódolója van, egyikük pornóvideót küldött nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180703-marcellinanak-rengeteg-hodoloja-van-egyikuk-pornovideot-kuldott-neki.htmlA Nagy Duett című műsor óta még több rajongója lett Marcellinának. Elárulta, hogyan próbálnak közel kerülni hozzá a férfiak, és azt is, hogyan reagált, amikor egyikük pornót küldött neki. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki gyakran mutatja meg bomba alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-szorcsik-viki-gyakran-mutatja-meg-bomba-alakjat.htmlCsodás alakja van Szorcsik Viki színésznőnek, ezt pedig gyakran meg is mutatja közösségi oldalán. Sportolás közben és falatnyi bikiniben is láthatjuk formás idomait. TV + SztárokOrigoMegvan a dunai bomba, ekkor emelik ki: nagy lezárások várhatóhttp://www.life.hu/sztarok/20180703-megvan-a-dunai-bomba-erzsebet-hidnal-ekkor-emelik-ki-nagy-lezarasok-varhato.htmlMégsem szerdán, hanem csütörtök reggel kezdik meg a Dunában, az Erzsébet-hídnál talált világháborús robbanótest azonosítását és kiemelését a tűzszerészek - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs tisztje az MTI-t. TV + Sztárok--Foci vb: David Beckham elképesztő fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-david-beckham-elkepeszto-fotot-posztolt-harry-kanerol.htmlDavid Beckham, aki korábban szintén játszott Anglia színeiben világbajnokságon, nem mindennapi fotót tett közzé a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdetén. Egy gyermekkori képet töltött fel Instagramjára a válogatott jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Harry Kane-ről, de ez még nem minden. TV + Sztárok--Dögös, neccharisnyás képeken Kardffy Aisha, Kiskeró új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180703-dogos-neccharisnyas-kepeken-kardffy-aisha-kiskero-uj-szerelme.htmlKülönös fénykép készült Kardffy Aisháról, Kerényi Miklós Máté fiatal szeretőjéről. A felvételt a 19 éves színésznő Instagramján a Ripost szúrta ki, amely az Operettszínház egyik előadása után készült. TV + SztárokOrigoIlyen kapcsolat volt Paudits Béla és gondozója közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-ilyen-kapcsolat-volt-paudits-bela-es-gondozoja-kozott-janos.htmlRengetegen találgatják a mai napig, hogy pontosan milyen kapcsolat volt Paudits Béla és gondozója, János között. A néhai színész erre is választ adott életrajzi könyvében. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.