A világ legszexibb nagymamái meghazudtolják a korukat

nagymama szexi szépség sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan nők és férfiak a világon, akik korukat meghazudtolóan csinosak, sportosak. Ez halmozottan igaz arra a három nőre, akikről szinte senki nem mondaná meg, hogy nemcsak édesanyák, de már nagymamák is. 

A The Sun összeszedte azt a három nőt, akikről állíthatjuk: valószínűleg ők a világ legszexibb nagymamái.

Kettőjükről már mi is írtunk korábban. Például a 35 éves nagymamáról, Carrie Hiltonról, aki nemcsak a családnak él, ugyanis kick-boxoló. 18 évesen adott életet lányának, ma pedig már unokája is van. A világ minden tájáról házassági ajánlatokkal bombázzák.

Az ausztrál szépség, Gina Stewartotpedig a Miss Maxim 2018 címre is jelölték. A 47 éves nő a nyereményből egyik barátján szeretett volna segíteni, aki stroke-ot kapott.

A harmadik, de nem utolsó a sorban Alice Vasquez, aki Newport Beach-en él. Szinte mindenki megdöbben, amikor megtudják, hogy 39 éves és nemcsak anya, hanem nagymama is. Legidősebb lánya, Kayla 23 éves, neki van két kislánya, de húsz éves fiának is van már gyermeke.

Kiderült, miért lőtt le egy zsiráfot az amerikai vadásznőhttp://www.life.hu/news/20180705-kiderult-miert-lott-le-egy-zsirafot-az-amerikai-vadaszno.htmlA zsiráfokat a kihalás veszélye fenyegeti, ezért érthető módon kiakadt az internet népe azon a fotón, amelyen egy amerikai vadásznő látható puskával a kezében, háttérben pedig egy meglőtt zsiráffal. NewsOrigoIsmét hidegfront közeledik: heves zivatarok várhatókhttp://www.life.hu/news/20180705-ismet-hidegfront-kozeledik-idojaras.htmlA sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar csak elszórtan alakul ki. 30 fok körüli hőségre számíthatunk - írja a koponyeg.hu. NewsOrigoEgy időutazó videón mutatta meg, hogy néz majd ki Las Vegas 2120-banhttp://www.life.hu/news/20180704-egy-idoutazo-videon-mutatta-meg-hogy-nez-majd-ki-las-vegas-2120ban.htmlVörös felhők gyülekeznek majd 2120-ban Las Vegas felett - állítja egy időutazó, aki 2030-ból tért vissza napjainkba. News--Foci-vb: kiderült, melyik csapatnak van a legnagyobb esélye az aranyrahttp://www.life.hu/news/20180704-focivb-kiderult-melyik-csapatnak-van-a-legnagyobb-eselye-az-aranyra.htmlA Gracenote amerikai adatelemző cég szerint Brazília csapat nyeri meg a focivébét. NewsÚszás közben sodródott el a nő, másfél év múlva ugyanabban a ruhában találták meghttp://www.life.hu/news/20180704-uszas-kozben-sodrodott-el-a-no-masfel-ev-mulva-ugyanabban-a-ruhaban-talaltak-meg.htmlIndonéziában, Sukabumi városában vakációzott Nining Sunarsih, amikor váratlanul elsodorta a víz. A nőt most, másfél évvel az eltűnése után találták meg. Ugyanaz a ruha volt rajta, mint akkor. News--A fiatal anya attól rettegett, hogy elkenődik a sminkje szülés közbenhttp://www.life.hu/news/20180704-a-fiatal-anya-attol-rettegett-hogy-elkenodik-a-sminkje-szules-kozben.htmlElső gyermekét hozta világra a 22 éves Lee Ann Jarrell, ám a szülés előtt még fontos feladata akadt. Elkészítette a tökéletes sminket, szülés közben is azon aggódott, nehogy elkenődjön. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.