Balaton Sound földrengés ugrálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A GeoRisk Földrengés Mérnöki Iroda a Facebookon számolt be arról, hogy kisebb földrengést okoztak a Balaton Soundon szórakozó fesztiválózók.

Csütörökön és pénteken annyira jól szórakpoztak a fesztiválozók, hogy az egyszerre ugrálás kisebb földrengést okozott, pont úgy mint a foci vb-n június közepén, amikor Mexikó győztes gólt lőtt Németország ellen. A jelenségről képeket is mellékeltek.

"Tombol a nyári szezon, és vele együtt dübörög a Balaton Sound fesztivál is Zamárdiban. A tihanyi mérőállomáson kiválóan látszik (mellékelt képek) az elmúlt két este koncertje. A jó hangulatú fesztiválozók minden bizonnyal egyszerre ugrálnak, hasonlóan ahhoz, mint amikor Mexikóban észleltek "mini földrengést" a Németország elleni győztes találat utáni pillanatban, néhány hete a foci VB-n."





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.