Öngyilkosságot kísérelt meg a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja, F. Ferenc

Forrás: police.hu -
sólyi gyerekgyilkosság gyilkosság gyerekgyilkosság börtön öngyilkosság F. Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságát készítette elő F. Ferenc, aki korábban bevallotta: ő követte el a sólyi gyerekgyilkosságot. A kamasz fiú öngyilkosságát megakadályozták a fegyőrök, majd az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe szállítják megfigyelésre.

Mint ismeretes: F. Ferenc beismerte, hogy májusban megölte barátja húgát, a 8 éves Adriennt. Egy kővel bezúzta a fejét, majd a patakba dobta testét. A lány halálát fulladás okozta.

A Bors információi szerint a fiú öngyilkosságot kísérelt meg a veszprémi börtönben, ahol raboskodott. "Az egyszemélyes, bekamerázott zárkában őrzött fiatalember lepedőcsíkokat vágott, majd azokat összecsomózta, ám mielőtt a nyakába tehette volna, az őrök berohantak és megakadályozták terve végrehajtásában" - írta a Bors. Ezután az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyító Intézetbe szállítják megfigyelésre a büntetésvégrehajtás protokollja szerint.

A sólyi gyerekgyilkosságot beismerő F. Ferenc öngyilkos akart lenni a börtönben Forrás: police.hu

A lap megkereste Adrienn édesanyját, aki szerint megszólalt a fiú lelkiismerete.

"Megszólalhatott a lelkiismerete, megváltás lenne számára a halál. Ezt azonban még nem érdemli meg. Azt kellene visszakapnia, amit ő okozott a lányomnak" - mondta a lapnak az édesanya. Meg akarták kérdezni az esettel kapcsolatban F. Ferenc szüleit is, ám nem akartak nyilatkozni.

VV Fanni családja szerint nem az előzetesben ülő B. László a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20180707-vv-fanni-csaladja-szerint-nem-az-elozetesben-ulo-b-laszlo-a-gyilkos.htmlTavaly novemberben tűnt el Novozánszki Fanni, a holttestét pedg azóta sem találják. A rendőrség és a család is igyekszik megfejteni, hogy mi történt a lánnyal, eddig kevés eredménnyel. Fanni hozzátartozói nem tartják kizártnak, hogy a ValóVilág egykori szereplőjét bebetonozták.NewsOrigoSzexuálisan zaklatta diákjait egy budapesti tanárhttp://www.life.hu/news/20180707-szexualisan-zaklatta-diakjait-egy-budapesti-tanar.htmlA Budapest Honvéd Akadémián és egy gimnáziumban is tanított az a tanár, aki szexuálisan zaklatta diákjait, egyiküket pedig orális szexre kényszerítette. Elkezdődött a tanúk kihallgatása. News--Foci vb: Zokogásban tört ki a horvátok kapusa - Szívszorító videó!http://www.life.hu/news/20180706-danijel-subasic-zokogasban-tort-ki-mikor-elhunyt-baratjarol-kerdeztek.htmlA foci vébé egyik legmegrendítőbb jelenetének lehettünk szemtanúi a napokban. Horvátország kapusa, Danijel Subasic ugyanis zokogni kezdett egy sajtótájékoztatón. Mint kiderült, a focista elhunyt játékostársára emlékezett. News--Foci vb: Ezek voltak Cristiano Ronaldo legemberibb pillanataihttp://www.life.hu/news/20180701-cristiano-ronaldonak-ezek-voltak-a-legjobb-pillanatai-a-vbn.htmlEgy napon távozott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságról két világklasszis labdarúgó, Lionel Messi és Cristiano Ronaldo. Míg az argentin csapatot Franciaország, addig a portugál együttest Uruguay küldte haza. Cikkünkben összegyűjtöttük Ronaldo szerintünk legjobb pillanatait. News--Foci-vb 2018: ők a legőrültebb szurkolókhttp://www.life.hu/news/20180706-foci-vb-2018-ok-a-legorultebb-szurkolok.htmlSzereted a focit? Úgy gondolod, nálad jobban senki nem szurkol csapatának? Akkor nézd meg a következő galériát és rájössz, hogy tévedsz! News--Németh Lajosnak jó hírei vannak: jön a meleghttp://www.life.hu/news/20180706-nemeth-lajosnak-jo-hirei-vannak-jon-a-meleg.htmlNémeth Lajos végre jó hírekkel szolgált: gyorsan átvonul az országon a mai hidegfront, így már akár hétvégén is lehet strandolni. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.