Két év alatt 11 öngyilkosság történt a Bristol University-n

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos öngyilkosság egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem érti, hogy mi történik a Bristol University-n: két év alatt 11 diák lett öngyilkos.

A legutolsó, tizenegyedik áldozat a 20 éves Omojola Ogundipe közgazdaságtant hallgató diák volt, aki három nappal a halála előtt még otthon volt a szüleinél Londonban. Utolsó napjait egy cardiffi szállodában töltötte. Az nem tudja még senki, hogy a fiatal hölgy miért végzett magával, de azt gyanítják, hogy depressziós volt - írja a The Sun. Az is rejtély, hogy a lány tíz iskolatársa miért végzett magával ilyen rövid időn belől.

Megmutatta 24 éves barátnőjét az 57 éves David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megmutatta-24-eves-baratnojet-az-57-eves-david-duchovny.html2017 októberében derült ki, hogy az X-Faktor sztárja és a 24 éves Monique Pendleberry együtt vannak.TV + Sztárok--Elbukhatja a kártérítést Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-elbukhatja-a-karteritest-rekasi-karoly.htmlKomoly bajba kerülhet Rékasi Károly amiatt, hogy 2016 márciusában idő előtt kezdte el terhelni a balesetben megsérült, műtött lábát. Emiatt a kártérítési pert is elvesztheti - írta meg a Bors. TV + SztárokOrigoGáspár Laci közösségi oldalán imádkozik: Istennek köszöni új luxusautójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-gaspar-laci-kozossegi-oldalan-imadkozik-istennek-koszoni-uj-luxusautojat.htmlGáspár Lacinak új autója van, amit közösségi oldalán mutatott meg. Egy videóban hálát is adott Istennek, nem csak a méregdrága kocsiért. TV + Sztárok--Kihallgatta a rendőrség Gáspár Evelint - elmondta, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-kihallgatta-a-rendorseg-gaspar-evelint-elmondta-mi-tortent.htmlGyőzike 24 éves lányát, Evelint kihallgatta a renőrség. A Blikknek mesélte el, hogy mi történt. TV + SztárokOrigoRita Ora a Balaton Soundon lépett fel, de azt hitte Budapesten vanhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-rita-ora-a-balaton-soundon-lepett-fel-de-azt-hitte-budapesten-van.htmlPénteken este lépett fel a Balaton Soundon, Zamárdiban Rita Ora. A közösségi oldalára több fotót is posztolt a fergeteges buliról. A képekhez írt kösszönőszövegben azonban akadt egy kis hiba: az énekesnő azt hitte, hogy Budapesten van - szúrta ki a 24.hu.TV + SztárokOrigoLószex miatt követel milliókat Cicciolina a Google-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180707-loszex-miatt-kovetel-milliokat-cicciolina-a-googletol.htmlVárosi legendaként terjed már hosszú évek óta, hogy Cicciolina, azaz Staller Ilona egy lóval közösült. A mai napig rengetegen keresnek rá erre az interneten. Az egykori pornós szerint a Google hibája, hogy összekötik az emberek a nevét a lóval való közösüléssel. 70 millió dollár kártérítést követel most az óriáscégről. Pert indított az elszenvedett erkölcsi és anyagi veszteségek miatt - írja a Blikk. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.