Nappal, az utcán elégítette ki magát egy férfi Egerben

Forrás: Thinkstock -
Eger pénisz önkielégítés szatír zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egrieket összegyűjtő Facebook csoportban jelent meg az a fotó, amely óriási felháborodást keltett - nem csak a városban, hanem az egész országban. Egy férfi fényes nappal nyúlt magához egy gyorsétteremmel szemben, és nőket is zaklatott - írja a Ripost. Egy hölgy le is fotózta, ő tölötte fel a képet a csoportba is.

"A Mekivel szemben, a buszpályaudvar felé vezető úton lehet megtalálni. Engem az elmúlt időszakban háromszor zaklatott. A nemi szervét fogdossa, megkérdezi, hogy megmutathatja-e illetve, hogy játszanék-e vele. Valószínűleg ártalmatlan, mert részeg, viszont egy gyermeknek, egy kislánynak életre szóló traumát okozhat" - írta az édesanya, aki a rendőrségen is jelentette a zaklatót. A férfit egy napon belül el is kapták.

"Az Egri Rendőrkapitányság járőrei július 5-én 18 órakor tetten értek egy férfit, aki a nemi szervét mutogatta a járókelőknek. Előállították a 44 éves T. Lászlót a városi rendőrkapitányságra, ahol ellene szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás" - közölte a lappal a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Smink nélkül mutatta meg magát Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20180708-smink-nelkul-mutatta-meg-magat-szinetar-dora.htmlA Budapest Pride alkalmából mutatta meg magát smink nélkül Szinetár Dóra. Ezzel is arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy úgy kellene elfogadnunk egymást, amilyenek vagyunk.TV + SztárokOrigoBalaton Sound 2018: ÉNB Lali megmutatta az ikertestvérét, Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-enb-lali-megmutatta-a-ikertestveret-gergot.htmlAz Éjjel Nappal Budapest sztárja, Lali is ellátogatott a Balaton Sounra, aki a Life.hu-nak elmondta, miért tudja csak a VIP-ben elképzelni a fesztiválozást. Kameránknak ikertestvére is megszólalt. TV + Sztárok--Megsérült a Gorillaz énekese a Roskildei Fesztiválon adott koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megserult-a-gorillaz-enekese-a-roskildei-fesztivalon-adott-koncerten.htmlLeesett a színpadról és megsérült a Gorillaz brit popbanda énekese a dániai Roskildei Fesztivál zárókoncertjén szombat este, a baleset miatt a koncertnek azonnal vége lett.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoNánási Pál és Ördög Nóra a házasságukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180708-nanasi-pal-es-ordog-nora-a-hazassagukrol-beszelt.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál a párkapcsolatukról beszéltek internetes rádióadásuk első részében. Rajongóik arra voltak a legkíváncsibbak, hogy mi a titkuk, amitől működik ilyen jól a házasságuk. Ők pedig elmondák.TV + SztárokOrigoMegmutatta 24 éves barátnőjét az 57 éves David Duchovnyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-megmutatta-24-eves-baratnojet-az-57-eves-david-duchovny.html2017 októberében derült ki, hogy az X-Faktor sztárja és a 24 éves Monique Pendleberry együtt vannak.TV + Sztárok--Elbukhatja a kártérítést Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20180708-elbukhatja-a-karteritest-rekasi-karoly.htmlKomoly bajba kerülhet Rékasi Károly amiatt, hogy 2016 márciusában idő előtt kezdte el terhelni a balesetben megsérült, műtött lábát. Emiatt a kártérítési pert is elvesztheti - írta meg a Bors. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.