A sziámi ikerpár, Abby és Brittany Hensel bikiniben mutatták meg magukat

ikrek Abby és Brittany Hensel strand sziámi ikrek bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Abby és Brittany Hensel a világ talán egyik leghíresebb sziámi ikerpárja. Közös testtel és két fejjel élik mindennapjaikat, most pedig azt is megmutatták, hogyan strandolnak. 

Abby és Brittany Hensel az Abby és Brittany című televíziósorozatban avatták be a nézőket abba az életbe, amit ők ketten élnek. A sziámi ikerpár mindennapjai egyáltalán nem zökkenőmentesek, ám igyekeznek teljes életet élni.

Most például Instagram-oldalukon megmutatták, hogy ők is járnak strandra, élvezik a vizet ugyanúgy, mint bárki más. Bikiniben indultak a partra barátaikkal.

Abby és Brittany 1990. március 7-én születtek Aemrikában, úgy tűnik, hogy egyetlen testük van, ám több létfontosságú szervükből kettő van. Így például két szívvel, gyomorral, gerinccel és tüdőpárral születtek. Így étkezni például külön is tudnak, ám olyan tevékenységeknél mint az úszás vagy a futás, már össze kell hangolniuk a mozgásukat. Az ikrek különlegesek, így számos médium figyelmét felkeltették egészen kicsi koruktól kezdve.

summer

Abby and Brittany Hensel (@abbyandbrittany) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.