Öngyilkos lett egy miskolci tinilány, Zsófi: elzárástól rettegett egy iskolai verekedés után

Forrás: Shutterstock -
öngyilkos iskola verekedés öngyilkosság Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett egy miskolci kamaszlány, miután első fokon több éves elzárásra ítélték őt és barátnőjét, amiért megvertek egy harmadik lányt. Hiába született másodfokon sokkal enyhébb ítélet, Zsófi nem tudta feldolgozni a történteket, és eldobta magától az életét.

Az utóbbi három év maga volt a pokol a két miskolci tinilánynak, Zsófinak és Petrának: bíróság előtt kellett felelniük tettükért, és a több éves elzárás fenyegette őket. A lányok ugyanis megvertek egy másik lányt, Kittit, méghozzá azért, mert a fiatal összeveszett egy másik barátnőjükkel, Dórával egy fiú miatt. Zsófi és Petra Dóra pártjára álltak, és bántalmazták Kittit, akinek családja feljelentést tett.

Nem tudta feldolgozni a tinilány a történteket - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A lányokat első fokon több éves elzárásra ítélték, amit Petra nem tudott feldolgozni. Hipót ivott, ám ő még időben kórházba került.

Másodfokon sokkal enyhébb ítélet született: próbára bocsátást kaptak,

a bíró azt rendelte mellékbüntetésként, hogy előbb nézzék meg A legyek ura című filmet, majd egy csoportos foglalkozáson olvassák is el William Golding Nobel-díjas író azonos című regényét – írja a Blikk. Hiába azonban az enyhítés,

Zsófi nem tudott túljutni azokon a megpróbáltatásokon, amikkel az elmúlt 3 évben küzdött. Öngyilkos lett.

Sajtóértesülések szerint rengeteg gyógyszert vett be, és hiába szállították gyorsan kórházba, nem tudták megmenteni az életét.

Képtelen volt feldolgozni, hogy szégyent hozott a családjára, pont azokra, akiket mindennél jobban imádott.

Sikeresen kimentették az első gyerekeket a thaiföldi barlangbólhttp://www.life.hu/news/20180708-sikeresen-kimentettek-az-elso-gyerekeket-a-thaifoldi-barlangbol.htmlSikeresen kimentették vasárnap a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt ifjúsági focicsapat első négy tagját - jelentette a helyi média.News--Két év alatt 11 öngyilkosság történt a Bristol University-nhttp://www.life.hu/news/20180708-ket-ev-alatt-11-ongyilkossag-tortent-a-bristol-universityn.htmlSenki sem érti, hogy mi történik a Bristol University-n: két év alatt 11 diák lett öngyilkos.News--Levélben üzentek szüleiknek a barlangban rekedt thai gyerekekhttp://www.life.hu/news/20180708-levelben-uzentek-szuleiknek-a-barlangban-rekedt-thai-gyerekek.htmlLevélben üzentek a barlangban rekedt thai gyerekek a szüleiknek. Azt írták, hogy jól vannak, mindenki erős és ha kijutnak a barlangból, sok mindent szeretnének enni, vagyis elég éhesek lehetnek. A levelet egy búvár vitte fel az aggódó családoknak. A mentőcsapatok 14. napja dolgoznak azon, hogy kimentsék az ifi focicsapatot a barlangból.News--Tűz pusztított a római Cinecittá filmgyárbanhttp://www.life.hu/news/20180707-tuz-pusztitott-a-romai-cinecitta-filmgyarban.htmlTűz ütött ki szombatra virradóra híres római Cinecittá filmgyárban, ahol számos, az antik Rómát bemutató díszlet égett le.News--Fojtogatják, verik, bántják egymást a gyerekek az újbudai óvodábanhttp://www.life.hu/news/20180707-fojtogatjak-verik-bantjak-egymast-a-gyerekek-az-ujbudai-ovodaban.htmlEgymásnak esnek a gyerekek az XI. kerületi Napsugár Óvodában. Kevés az óvodapedagógus, a szülők a fenntartóhoz fordultak. NewsOrigoBaktérium szaporodott el a magyar üzemben, 9-en meghaltakhttp://www.life.hu/news/20180707-bakterium-szaporodott-el-a-magyar-uzemben-9en-meghaltak.htmlKilenc ember halt meg Európában a magyar üzemben csomagolt fagyasztott csemegekukorica miatt. Végzetes mennyiségű Listeria monocytogenes baktériumot találtak a termékekben. A szakértők már vizsgálják, hogyan történhetett a fertőzés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.