Foci vb: Tojással dobálták a hazatérő brazilokat

Forrás: AFP/Jewel Samad -
Brazília focivébé 2018 foci vb 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Brazília már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól, miután Belgium 2-1-re legyőzte őket. Nem elég, hogy a válogatottat, azon kívül pedig Neymart is ízekre szedte a világsajtó, még a rajongóik is ellenük fordultak.

Brazília és Neymar is ciki?

Úgy tűnik, a brazil szurkolók nem tudják megemészteni, hogy a belgák kiejtették a válogatottat a vébéről, valamint, hogy mind a mai napig a legnagyobb sztárjuk, Neymar műesésein és pörgésein röhög az egész világ.

Tojással dobálták meg Neymarék buszát Forrás: AFP/Jewel Samad

Nem csitulnak a kedélyek Brazíliában

Neymarék pénteken estek ki és vasárnap érkeztek haza. Brazíliában azonban ez a két nap nem volt elég arra, hogy lecsituljanak a kedélyek. Nem mindenhol fogadták ugyanis kitörő örömmel a válogatottat, sőt.

Lapinformációk szerint a reptéren még többnyire békés drukkerek várták őket, az autópályán azonban már tojásokkal dobálták meg a csapat buszát a felbőszült fanatikusok.

Az esetről a spanyol AS készített videót:

Ha mindenezek után szeretnél valami pozitívat is látni, lesd meg a kisfiával edzésen cukiskodó Neymart apukaszerepben. Katt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.