Életét vesztette egy medencébe esett kisfiú Mosonszentmiklóson

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
medence Mosonszentmiklós kisfiú fulladás meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét vesztette egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A medencébe esett - írja a police.hu.

A rendőrségre a hétfő esti órákban bejelentés érkezett arról, hogy egy mosonszentmiklósi családi ház udvarán álló medencébe beleesett egy másfél éves kisgyermek. A szülők azonnal kihívták a mentőszolgálat munkatársait, azonban a kisfiú a kórházban életét vesztette.

A haláleset körülményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

David Beckham így vészeli át a meleget: medencében borozik egy felfújható pávánhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-david-beckham-igy-veszeli-at-a-meleget-medenceben-borozik-egy-felfujhato-pavan.htmlDavid Beckham is tudja, hogy a forróságot csak a medencében lehet elviselni, ám az igazi relaxáláshoz ő még segítségül hívott egy pohár bort, egy csini kalapot, és egy felfújható, lila pávát. TV + SztárokOrigoMeghan Markle unokatestvére orvosi marihuánát termeszthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-meghan-markle-unokatestvere-orvosi-marihuanat-termeszt.htmlAzt már megszokhattuk, hogy nem megy minden a megszokott módon, ha Meghan Markle, azaz Sussex hercegnéjének családjáról van szó. Most kiderült, mivel foglalkozik a unokatestvére. TV + Sztárok--Kylie Jenner kivetette az ajakimplantátumaithttp://www.life.hu/sztarok/20180709-kylie-jenner-kivette-az-ajakimplantatumait.htmlFiatal kora ellenére számos plasztikai beavatkozáson esett át Kylie Jenner, ám most egy olyan beavatkozásra szánta el magát, amire senki nem számított: kivetette az implantátumokat az ajkából. TV + SztárokOrigoRadics Gigi twerkelős videót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-radics-gigi-twerkelos-videot-posztolt.htmlRadics Gigi sem egy szégyenlős kislány, bátran megmutatja formás idomait és azt is, hogyan mozgatja a tagjait: twerkelős videót posztolt. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia közösségi oldalán mondott köszönetet követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-liptai-claudia-kozossegi-oldalan-mondott-koszonetet-kovetoinek-foto.htmlLiptai Claudia egy hónapja mondott igent szerelmének és gyermeke apjának, Pataki Ádámnak. Ebből az alkalomból mondott köszönetet a színésznő.TV + SztárokOrigoMegkeresztelték Lajos herceget, Katalin és Vilmos harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20180709-megkereszteltek-lajos-herceget.htmlNéhány perccel ezelőtt keresztelték meg Lajos herceget, Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.