Elmeorvos vizsgálta VV Fanni elrablóját, B. Lászlót: ha nem beszámítható, megúszhatja a börtönt

elmeorvos Novozánszki Fanni B. László VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni elrablóját, B. Lászlót igazságügyi elmeorvosi szakértő vizsgálta. Ha kiderül, hogy nem beszámítható, akár meg is úszhatja a börtönt. 

Már lassan nyolc hónapja ül előzetes letartóztatásban B. László, a VV Fanni meggyilkolásával vádolt személy. Ez idő alatt azonban nem sikerült áttörést elérni még az FBI-nak sem. A férfi csak az elrablást vallotta be, a gyilkosságot nem, a holttest sem került elő. Heteken belül azonban lejár az előzetes letartóztatás ideje. Kiderült, hogy nemrég egy elmeorvos vizsgálta meg B. Lászlót.

VV Fanni elrablóját elmeorvos vizsgálta Forrás: RTL Sajtóklub

"Múlt héten igazságügyi elmeorvos szakértő vizsgálta meg a gyanúsítottat, de az eredményt még nem tudjuk. Egy ilyen szakértői vélemény normál esetben 30 nap alatt elkészül, de most, a nyári szabadságok miatt meglehet, hogy ez csúszni fog, de remélem, nem" - árulta el a Borsnak a férfi korábbi ügyvédje, egyben nagybátyja. "

valakinek a nyolc hónapos fogva tartását már nem lehet arra alapozni, hogy majd biztos megtalálják az eltűnt lányt.

"Lászlót nyilvánvalóan beszámíthatónak nyilvánítják, hiszen az is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.