Földönkívülire lelt a NASA egyik felvételén az UFO-vadász

pénisz NASA Mars blogger UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halott UFO hatalmas fehér pénisszel: állítólag ezt látta egy UFO-vadász blogger a NASA Mars bolygón készült felvételén. Azt is megmagyarázta, miért nem bomlott le a test. 

Scott C. Waring UFO-vadász blogger rendszeresen átböngészi a NASA felvételeit, hátha lát valami gyanúsat, amit a szakemberek nem vettek észre.

Így történt ez most is. Blogjában meg is írta, hogy egy halott, UFO-nak vélt lényt lát a felvételeken, melynek hatalmas fehér pénisze van - írja a Metro.

Itt még csak kőhalomnak tűnik, ám a blogger meglátta benne az UFO-t Forrás: NASA

Ugyan tudja, hogy a Marson régóta nincs nyoma életnek, de azt is meg tudja magyarázni, hogy miért nem bomlott le a különös test. Szerinte több DNS-szála van, mint az normális lenne, így nem kezdődött meg a bomlás.

Úgy véli, ez lehet a nagy áttörés Forrás: NASA
Thaiföldi mentőakció: megkezdődött az újabb mentési művelethttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-megkezdodott-az-ujabb-mentesi-muvelet.htmlMegkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket - közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.News--Foci vb: Tojással dobálták a hazatérő brazilokathttp://www.life.hu/news/20180710-a-brazil-valogatottak-tojassal-dobaltak-meg-a-foci-vebe-utan.htmlMint ismeretes, Brazília már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól, miután Belgium 2-1-re legyőzte őket. Nem elég, hogy a válogatottat, azon kívül pedig Neymart is ízekre szedte a világsajtó, még a rajongóik is ellenük fordultak. News--Elmeorvos vizsgálta VV Fanni elrablóját, B. Lászlót: ha nem beszámítható, megúszhatja a börtönthttp://www.life.hu/news/20180710-elmeorvos-vizsgalta-vv-fanni-elrablojat-b-laszlot.htmlVV Fanni elrablóját, B. Lászlót igazságügyi elmeorvosi szakértő vizsgálta. Ha kiderül, hogy nem beszámítható, akár meg is úszhatja a börtönt. News--Életét vesztette egy medencébe esett kisfiú Mosonszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180710-eletet-vesztette-egy-medencebe-esett-kisfiu-mosonszentmikloson.htmlÉletét vesztette egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson. A medencébe esett - írja a police.hu.News--Veronai buszbaleset: egy szülő szerint ketyegő bombán ültek a gyerekekhttp://www.life.hu/news/20180709-veronai-buszbaleset-egy-szulo-szerint-ketyego-bomban-ultek-a-gyerekek.html--Egyszerűen elkerülhető a lisztéria-fertőzés: fel kell főzni a zöldségekethttp://www.life.hu/news/20180709-egyszeruen-elkerulheto-a-liszteriafertozes.htmlGyorsfagyasztott zöldségeket hív vissza a NÉBIH, méghozzá listeria baktérium miatt. A bajai üzemben fertőződtek meg a termékek, de a gyár nem követett el hibát. Összesen 9 halálesetet okozott a termék, de Magyarországon nem történt megbetegedés. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.