Hatéves McDonald's hamburgert árult egy férfi az interneten

McDonald's krumpli hamburger gyorsétel eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, miért, de egy Ontarioban élő farmer hat évig őrizgetett egy hambugert és egy adag sültkrumplit, amit  a McDonald's-ban vásárolt. Most el akarta adni a burgert az interneten. 

"Még a legyek is elkerülték" - idézi annak a férfinek a szavait a Men's Health, aki 6 évvel ezelőtt vásárolt a McDonald's-ban egy hamburgert és egy adag sültkrumplit, majd felrakta a polcra és otthagyta. Kíváncsi volt, hogyan néz majd ki néhány év múlva.

Az Ontarioban élő farmer most feltette az eBay-re, hogy eladja, ám az oldal levetette vele a terméket, mivel nem volt rajta lejárati dátum.

Hat év alatt szinte semmit nem változott a gyorsétel Forrás: eBay

"A krumpli csodálatosan néz ki, mintha ma reggel vásároltam volna" - mondta a férfi. Hozzátette: a zsemle kicsit sötétedett, úgy néz ki mint egy hokikorong.

A szokatlan terméket egyébként 29,99 dollárért kínálta eladásra. Amikor az eBay levetette, a licit 82 dollárnál tartott.

Íme, a 10 leggyakoribb indok, amik miatt a nők elválnak a férjüktőlhttp://www.life.hu/news/20180710-ime-a-10-leggyakoribb-indok-amik-miatt-a-nok-elvalnak-a-ferjuktol.htmlSok házasság nem tart a sírig, a holtomiglan holtodiglannak hamarabb véget vet egyik, vagy másik fél. Az okok különbözőek, de egy kutatás rávilágított a 10 leggyakoribb indokra, amik miatt a nők véget vetnek a házasságuknak. NewsOrigoSzünetel a vonatközlekedés a Déli pályaudvaronhttp://www.life.hu/news/20180710-szunetel-a-vonatkozlekedes-a-deli-palyaudvaron.htmlA MÁV közleménye szerint a felsővezeték ellenőrzéséig a vonatok Kelenföldről indulnak és oda is érkeznek.News--Feltépte a bika a félszemű matador fejbőrét, visszatér a ringbe: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180710-feltepte-a-bika-a-felszemu-matador-fejboret-visszater-a-ringbe-video-18.htmlNegyven öltéssel varrták össze a félszemű matador, Juan Jose Padilla fejét, miután felöklelte a bika. A matador nem nyugszik, pénteken visszatér a ringbe, hogy utoljára megküzdjön a bikával. News--Földönkívülire lelt a NASA egyik felvételén az UFO-vadászhttp://www.life.hu/news/20180710-foldonkivulire-lelt-a-nasa-egyik-felvetelen-az-ufovadasz.htmlHalott UFO hatalmas fehér pénisszel: állítólag ezt látta egy UFO-vadász blogger a NASA Mars bolygón készült felvételén. Azt is megmagyarázta, miért nem bomlott le a test. NewsOrigoThaiföldi mentőakció: megkezdődött az újabb mentési művelethttp://www.life.hu/news/20180710-thaifoldi-mentoakcio-megkezdodott-az-ujabb-mentesi-muvelet.htmlMegkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket - közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.News--Foci vb: Tojással dobálták a hazatérő brazilokathttp://www.life.hu/news/20180710-a-brazil-valogatottak-tojassal-dobaltak-meg-a-foci-vebe-utan.htmlMint ismeretes, Brazília már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól, miután Belgium 2-1-re legyőzte őket. Nem elég, hogy a válogatottat, azon kívül pedig Neymart is ízekre szedte a világsajtó, még a rajongóik is ellenük fordultak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.