Jön a vérhold, amit egyesek a végítélet hírnökének tartanak

Forrás: GoldenWolf95\\Deviantart -
csillagászat vérhold jelenség végítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra megfigyelhetjük a különös csillagászati jelenséget, a vérholdat, amit egyesek a végítélet hírnökének tartanak. De mi is ez tulajdonképpen?

Újra láthatjuk a vérholdat július 27-én - írja az Express. A cikk szerint ezt egyesek a végítélet hírnökének tartják, amit már a Bibliában is megjósoltak.

2014-ben és 2015-ben négy efféle holdfogyatkozás volt, amely két lelkipásztor Mark Biltz és John Hagee szerint egyértelműen a világvége biztos jele. A négy jelenség együttese volt a hold tetrád. De mi is ez valójában?

Nem kell tartanunk a vérholdtól Forrás: GoldenWolf95\\Deviantart

Valójában egy teljesen átlagos csillagászati jelenség, amely minden évben látható egy vagy két alkalommal. Holdfogyatkozásnak is nevezik. És, hogy mi okozza? Amikor a Hold a Föld és a Nap közé kerül és a Föld árnyékot vagy félárnyékot vet a Holdra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.