Foci vb: Hihetetlen, megbüntette Angliát a FIFA

Forrás: AGIF/Ale Cabral/AGIF/Ale Cabral -
Anglia Uruguay foci vb 2018 FIFA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anglia és Uruguay is szabályt szegett, ezért megbüntette őket a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. Korábban a horvát szövetséget is megrövidítették közel 20 millió forinttal.

Szabályt szegtek az angolok

Anglia ezekben a percekben játssza az elődöntőt Horvátország ellen, Uruguay-t pedig már elbúcsúzott a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól.

Anglia gólöröme a Horvátország elleni meccsen Forrás: AGIF/Ale Cabral/AGIF/Ale Cabral

A marketing szabályok megsértése miatt azonban most pénzbüntetést kapott a FIFA fegyelmi bizottságától a két ország szövetsége - írja a Mirror. Az ok, hogy Anglia és Uruguay válogatottja nem a megfelelő sportruházatban lépett pályára.

Úgy tudni, ezért az angolok 70 ezer, az uruguayiak 50 ezer svájci frankos bírságot kell, hogy fizessenek.

Harry Kane, aki minden bizonnyal a világbajnokság gólkirálya lesz Forrás: AFP/Yuri Cortez

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a FIFA megbüntette már a horvát szövetséget is. A 70 ezer svájci frankos, vagyis közel 20 millió forintos bírságot azért szabták ki rájuk, mert nem a megengedett, vagyis a vb-t támogató márkájú italokat itták a kispadnál.

Foci vb: Így festett Moszkva az angol-horvát meccs előtthttp://www.life.hu/news/20180711-igy-festett-moszkva-az-angolhorvat-meccs-elott.htmlElözönlötték az orosz fővárost a horvát és az angol szurkolók. 20:00-kor ugyanis elkezdődött a Luzsnyiki Stadionban Horvátország és Anglia elődöntője, akikért rajongók milliói szorítanak. A helyszíni fotókból válogattunk. News--Foci vb: Ünnepelnek a franciák, Párizs és Marseille lángokbanhttp://www.life.hu/news/20180710-igy-unnepeltek-franciaorszagban-hogy-a-focivebe-dontojebe-jutottak.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, a 2018-as labdarúgó-világbajnokság első eldöntőjében a franciák nyertek, az esélyesnek hitt belgák pedig kiestek a tornáról. Didier Deschamps csapata ott van a foci vb döntőjében, ennek pedig természetesen egész Franciaország örül.News--Foci vb: A franciák nyertek, kiestek az esélyesnek hitt belgákhttp://www.life.hu/news/20180710-a-franciak-nyertek-kiestek-az-eselyesnek-hitt-belgak-a-foci-veberol.htmlFranciaország látszólag könnyen legyőzte a brazilverő belgákat, ezzel pedig a legjobb négy csapat közül ők azok, akik elsőként jutottak be a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Lássuk hát a belga verséget képekben! News--Foci vb: Tojással dobálták a hazatérő brazilokathttp://www.life.hu/news/20180710-a-brazil-valogatottak-tojassal-dobaltak-meg-a-foci-vebe-utan.htmlMint ismeretes, Brazília már a negyeddöntőben búcsúzni kényszerült a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól, miután Belgium 2-1-re legyőzte őket. Nem elég, hogy a válogatottat, azon kívül pedig Neymart is ízekre szedte a világsajtó, még a rajongóik is ellenük fordultak. News--Foci vb: Meghívták a döntőre a barlangban rekedt gyerekekethttp://www.life.hu/news/20180709-a-fifa-meghivtak-a-foci-vb-dontore-a-barlangban-rekedt-gyerekeket.htmlGianni Infantino, a FIFA elnöke meginvitálta a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjére a június 23-a óta a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági futballcsapatot és edzőjüket. Bízik benne, hogy mindannyian ott lehetnek majd Oroszországban. News--Foci vb: Így őrjöngtek Zágrábban a horvátok győzelme utánhttp://www.life.hu/news/20180708-horvatorszag-legyozte-oroszorszagot-a-foci-vbn.htmlA horvátok utolsóként jutottak az elődöntőbe a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, Angliához, Belgiumhoz és Franciaországhoz csatlakoztak a legjobb négy között. Szomszédaink Szocsiban végül büntetőpárbajban győzték le a házigazda oroszokat, akiknek drámájáról itt nézheted meg a képeket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.