Németh Lajos szerint megszűnik a változékony időjárás

meleg Németh Lajos napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan unják már az utóbbi napok-hetek változékony időjárását, de legfőképpen a nyaralók. Németh Lajos meteorológus, most mindenkit megnyugtat: jön a jó idő. 

"Mától jön a fordulat" - nyilatkozta csütörtökön Német Lajos meteorológus a TV2-nek. Az utóbbi napok változékony időjárásának már nemcsak a nyaralók, hanem a gazdák sem örülnek.

"A jövő héten is a 30 fok közeli hőmérséklet lesz a jellemző és a még hosszabb távú előrejelzések szerint, amik július végéig szólnak, azt adják, hogy a frontátvonulásoknak vége. Csendesebb, nyugodtabb, igazi nyári idő várható, de nem hőség, nem kánikula, nem a 35 fok körüli hőmérséklet, hanem az ilyenkor megszokott 30 fokos hőmérséklet lesz a jellemző" - mondta Németh Lajos.

Hozzátette: sem a hétvégén, sem a jövő héten jelentős részében nem lesz eső, legfeljebb egy átfutó zápor a jövő hét közepén.

Milyen az arcformád? Ilyen a személyiségedhttp://www.life.hu/news/20180712-milyen-az-arcformad-ilyen-a-szemelyiseged.htmlTudtad, hogy az arcformád alapján meg lehet állapítani, milyen a személyiséged! Tudj meg magadról mindent! NewsOrigoFoci vb: Itt vannak az elsodort fotós, Yuri Cortez képeihttp://www.life.hu/news/20180712-yuri-cortezt-az-afp-mexico-fotosat-sodortak-el-a-horvat-golnal.htmlMár látható néhány annak a fotósnak a képeiből, akit a horvátok elsodortak a gólöröm pillanatában. A játékosok Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után temették maguk alá Yuri Cortezt, az AFP Mexico fotósát, aki persze végigkattintgatta az esetet. News--Foci vb: Elképesztő horvát győzelem, Anglia gyászbanhttp://www.life.hu/news/20180711-elkepeszto-horvat-gyozelem-es-angliai-vereseg-a-fociveben.htmlHorvátország 2-1-re megverte Angliát: Luka Modric csapata a hosszabbításban szerzett góljával jutott be a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Anglia összetört, Horvátország viszont a mennyekben jár. Lássuk mindezt képekben! News--Foci vb: Elképesztő, mi történik Zágrábbanhttp://www.life.hu/news/20180711-zagrabban-az-utcan-drukkolnak-a-szurkolok-anglia-ellen.htmlEzekben a percekben is tart még az Anglia-Horvátország elődöntő, de Zágráb utcáin már nagyon forró a hangulat. 1-1-es állásnál a rajongók is egyre nehezebben bírják a feszültséget. News--Foci vb: Hihetetlen, megbüntette Angliát a FIFAhttp://www.life.hu/news/20180711-megbuntette-angliat-es-uruguayt-a-fifa.htmlAnglia és Uruguay is szabályt szegett, ezért megbüntette őket a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. Korábban a horvát szövetséget is megrövidítették közel 20 millió forinttal. News--Foci vb: Így festett Moszkva az angol-horvát meccs előtthttp://www.life.hu/news/20180711-igy-festett-moszkva-az-angolhorvat-meccs-elott.htmlElözönlötték az orosz fővárost a horvát és az angol szurkolók. 20:00-kor ugyanis elkezdődött a Luzsnyiki Stadionban Horvátország és Anglia elődöntője, akikért rajongók milliói szorítanak. A helyszíni fotókból válogattunk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.