Foci vb: Itt vannak az elsodort fotós, Yuri Cortez képei

Forrás: AFP/Yuri Cortez -
Anglia foci vb 2018 Yuri Cortez Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már látható néhány annak a fotósnak a képeiből, akit a horvátok elsodortak a gólöröm pillanatában. A játékosok Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után temették maguk alá Yuri Cortezt, az AFP Mexico fotósát, aki persze végigkattintgatta az esetet.

Yuri Cortez most a leghíresebb fotós

Már látható néhány annak a fényképésznek a fotói közül, aki "áldozatául esett" a második horvát találat utáni gólörömnek:

Yuri Cortez jelenleg híresebb, mint valaha:

Ő Yuri Cortez, akit Mario Mandzukic gólja után sodortak el a horvátok Forrás: AFP/Mladen Antonov

A hírügynökség nem sokkal a lefújás több képet is kiadott Corteztől, aki a horvát kicsi a rakás alá került:

Mandzukic és csapata épp itt segíti fel az elsodort fotóst:

A horvátok épp itt segítik fel az elsodort Yuri Cortezt Forrás: AFP/Yuri Cortez

Itt Josip Pivaric látszik Mario Mandzukicgólja után:

Josip Pivaric és társai a Mario Mandzukic gólja utáni kicsi a rakásban, Yuri Cortez fotóján Forrás: AFP/Yuri Cortez

Íme a gólszerző:

A gólszerző Mario Mandzukic Yuri Cortez fotóján Forrás: AFP/Yuri Cortez

Elképesztő fotókon a horvát továbbjutást jelentő gólöröm:

Mandzukic és a horvát kicsi a rakás Yuri Cortez fotóján Forrás: AFP/Yuri Cortez

Horvátország 2–1-re győzte le Angliát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, így vasárnap döntőt játszik a belgákat kiütő Franciaországgal.

Foci vb: Elképesztő horvát győzelem, Anglia gyászbanhttp://www.life.hu/news/20180711-elkepeszto-horvat-gyozelem-es-angliai-vereseg-a-fociveben.htmlHorvátország 2-1-re megverte Angliát: Luka Modric csapata a hosszabbításban szerzett góljával jutott be a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjébe. Anglia összetört, Horvátország viszont a mennyekben jár. Lássuk mindezt képekben! News--Foci vb: Elképesztő, mi történik Zágrábbanhttp://www.life.hu/news/20180711-zagrabban-az-utcan-drukkolnak-a-szurkolok-anglia-ellen.htmlEzekben a percekben is tart még az Anglia-Horvátország elődöntő, de Zágráb utcáin már nagyon forró a hangulat. 1-1-es állásnál a rajongók is egyre nehezebben bírják a feszültséget. News--Foci vb: Hihetetlen, megbüntette Angliát a FIFAhttp://www.life.hu/news/20180711-megbuntette-angliat-es-uruguayt-a-fifa.htmlAnglia és Uruguay is szabályt szegett, ezért megbüntette őket a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. Korábban a horvát szövetséget is megrövidítették közel 20 millió forinttal. News--Foci vb: Így festett Moszkva az angol-horvát meccs előtthttp://www.life.hu/news/20180711-igy-festett-moszkva-az-angolhorvat-meccs-elott.htmlElözönlötték az orosz fővárost a horvát és az angol szurkolók. 20:00-kor ugyanis elkezdődött a Luzsnyiki Stadionban Horvátország és Anglia elődöntője, akikért rajongók milliói szorítanak. A helyszíni fotókból válogattunk. News--Foci vb: Így festett a lelátón a belga király és a királynéhttp://www.life.hu/sztarok/20180711-fulop-belga-kiraly-es-felesege-matild-a-foci-veben.htmlFülöp belga király és felesége, az első Belgiumban született belga királyné, Matild élőben nézték a francia-belga meccset a Szentpétervári Stadionban. TV + Sztárok--Foci vb: Gyermekével cukiskodott De Bruyne és Courtoishttp://www.life.hu/csalad/20180711-de-bruyne-es-courtois-gyermekeis-ott-volt-a-foci-veben.htmlImádjuk a foci vébé meccsei után a papájukkal ünneplő sztárcsemetéket. Szerencsénkre a francia-belga összecsapást követően is láthattunk gyerekeikkel cukiskodó játékosokat. Ezúttal a belga Kevin De Bruyne és csapattársa, Thibaut Courtois mutatta meg kisgyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.