Foci vb: Megszólalt az elsodort fotós, Yuri Cortez

Forrás: AFP/Jewel Samad -
Anglia foci vb 2018 Yuri Cortez Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, már láthatóak annak az elsodort fotósnak, Yuri Corteznek képei, akit a horvát válogatott temetett maga alá Mario Mandzukic vb-döntőbe jutást jelentő találata után. A meccs után az AFP Mexico salvadori fényképésze elmondta, hogyan élet meg a helyzetet.

Mindenki Yuri Cortezről beszél

Mint ismeretes, a második góljukat önfeledten ünneplő horvátok szerdán szó szerint letarolták a munkáját végző salvadori fotóst, Yuri Cortezt, aki cserébe remek képeket lőtt a gólörömről testközelből. A mérkőzés után azt mondta, kissé meglepődött, amikor puszit kapott Domagoj Vidától.

Yuri Cortez, az AFP Mexico salvadori fotósa Forrás: AFP/Bernardo Montoya

"Érzékeltem, hogy jönnek felém, és objektívet cseréltem gyorsan. Aztán annyit éreztem, hogy a székem a földön van, rajtam meg egy csomó horvát. De közben folyamatosan készítettem a képeket" - mesélte a mérkőzés után Yuri Cortez a Récord de Mexicónak.

Yuri Cortez fotós a horvátok gyűrűjében Forrás: AFP/Jewel Samad

"Azért az kicsit meglepett, hogy Vida adott egy puszit. Aztán megkérdezték a horvátok, hogy minden rendben van-e, és felsegítettek" - tette hozzá.

Nézd meg Yuri Cortez képeit! Forrás: AFP/Yuri Cortez

Yuri Cortez az eset után tüneményes fotókat lőtt a sztárcsemetéikkel ünneplő horvát játékosokról. A képeket a linkre kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.