Az áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönben

pénisz börtön áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött.

Borzalmas gyilkosságot követett el Cs. Gábor Nyíregyházán még áprilisban. A férfi egy fiatal nő miatt gyilkolta meg brutálisan vetélytársát: késsel a felismerhetetlenségig összeszurkálta az áldozatot, majd annak péniszét is levágta. Mint utólag kiderült, több mint százszor csapott le késével Gábor, aki szörnyű tette után véres ruhában megjelent a helyi kórházban azt hangoztatva, hogy megölt egy embert.

Dolgozni akar a börtönben Gábor - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Mivel zavart volt, hazaküldték. A halott társa testére egy mozdonyvezető talált rá, Gábort egy órával azután már el is fogták. Börtönbe került, és nemrég az is kiderült, hogy nem fogyasztott semmilyen drogot a végzetes estén. „Beszereztük a toxikológiai eredményt is arról, hogy az alkoholos befolyásoltságon túlmenően más bódító szer hatása alatt állt-e védencem. Ez igazolta azt, amit eddig is állított a rendőröknek: nem fogyasztott drogot" – mondta a Blikknek dr. Papp Erika ügyvéd. A férfi beismerte és megbánta, amit tett, a börtönben pedig szeretne hasznos lenni. A lap értesülései szerint Cs. Gábor munkát akar vállalni a rács mögött, ám erre még egy jó darabig nem lesz esélye, ugyanis jelenleg sokkal szigorúbb fogvatartási szabályok vonatkoznak rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.