Tupac Shakur megrendezte a halálát egy időutazó szerint

Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder -
Tupac Shakur halál időutazó Illuminátus rend
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy időutazó, aki Noah-nak nevezi magát, azt állítja, hogy a jövőben azt látta, Tupac Shakurt valójában nem ölték meg, megrendezte a saját halálát. 

Noah-nak nevezi magát az a férfi, aki azt állítja magáról, hogy időutazó. A Mirror cikke szerint az Apex TV-nek beszélt arról, hogy 2030-ból jött vissza a jelenbe azért, hogy elmondja: Tupac Shakurt nem lőtték le 1996-ban, hanem megrendezte a saját halálát. Bár azt is hozzátette: a rapper az állítólagos halála után egy évvel kritikus állapotba került.

Jó oka volt a rappernek arra, hogy eltűnjön. Noah azt álllítja, hogy Tupac az Illuminátus rend tagja, akik hiszik: irányítani tudják a világot. Ez pedig bizonyára nem ment volna akkor, amikor a figyelem középpontjában van.

Az időutazó szerint Tupac él Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

A kisebb céljainkra kell koncentrálnunk a tízmilliószoros naponhttp://www.life.hu/news/20180716-a-kisebb-celjainkra-kell-koncentralnunk-a-tizmillioszoros-napon.htmlGyilkoli és szexelni sem szabad július 16-án, mely az év harmadik tízmilliószoros napja. A kisebb céljainkra kell koncentrálni és a pozitív gondolatokra. NewsThinkstockFoci-vb 2018: zsebre vágta az egyik aranyérmet egy nőhttp://www.life.hu/news/20180716-focivb-2018-zsebre-vagta-az-egyik-aranyermet-egy-no.htmlTöbben is készítettek videót arról a jelenetről, amikor a francia válogatott átveszi a győzelemért járó aranyérmeket. Ám egy Vladimir Putyin orosz elnök mögött álló nő zsebre tette az egyiket. News--Többen is látták a tűzgömböt, ami hazánk felett repült áthttp://www.life.hu/news/20180716-tobben-is-lattak-a-tuzgombot-ami-hazank-felett-repult-at.htmlFényes meteor húzott át az égbolton kedd este negyed 10 után. Többen is beszámoltak róla, hogy látták az izzó tűzgömböt. NewsOrigoC. Ronaldo miatt fellendülni látszik az olasz gazdaság, stadion átpítést is fontolgatnakhttp://www.life.hu/news/20180716-c-ronaldo-miatt-fellendulni-latszik-az-olasz-gazdasag-stadion-atpitest-is-fontolgatnak.htmlMár nem titok, hogy Cristiano Ronaldo Olaszországba, a Juventushoz igazol, bár a szerződést csak hétfőn írja alá, ami évi 30 millió euros fizetést biztosít számára. A stadion átépítését is fontolóra vették, hogy többen férjenek be. News--Az elnökök megkapják az ufókról szóló jelentésekethttp://www.life.hu/news/20180716-az-elnokok-megkapjak-az-ufokrol-szolo-jelenteseket.htmlÉvekkel ezelőtt készült egy orosz dokumentumfilm Men in black címmel, amely nem az amerikai film orosz változata, hanem állítólag egy hiteles bemutatása az UFO-kérdésnek. NewsOrigoAz áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180716-az-aldozata-peniszet-levago-cs-gabor-dolgozni-szeretne-a-bortonben.htmlEgy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.