A kifutón szoptatta gyermekét egy modell: videó

modell anyaság szoptatás kifutó család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sport Illustrated fürdőruha bemutatója kissé rendhagyóra sikerült, ugyanis az egyik modell a gyermekét szoptatva vonult fel a kifutón. 

Meghökkentette a divatőrülteket a Sport Illustrated fürdőruhabemutatója a minap Miamiban. A kifutón láthattak a nézők például plus size modellt, de a legnagyobb döbbenetet mégis az a modell váltotta ki, aki a kifutón szoptatta gyermekét.

Világszerte harcolnak a nők azért, hogy ne nézzenek rájuk ferde szemmel, ha nyilvános helyen szoptatják gyermeküket. Valószínűleg erre szerette volna felhívni a figyelmet a modell, Mara Martin, aki megjelent kisbabájával. A baba fején egyébként fülhallgató volt, így védték a zajtók. Láthaóan nem zavartatta magát, jóízűen falatozott, miközben édesanyja az aranyszínű bikiniben sétált.

A The Sun cikke szerint a modell, Mara Martin öt hónapja édesanya, kislányát Ariának hívják.

Mindenki őket nézte, Mara Martin mosolygott Forrás: NORTHFOTO/Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2018 Storms Media Group Inc. All rights reserved/Smg

Fejhallgató védte a babát a zajtól Forrás: NORTHFOTO/Storms Media Group is a News Agency specializing in late breaking celebrity News & Images. © 2018 Storms Media Group Inc. All rights reserved/Smg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.