Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás széllökés Szél előrejelzés figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elsőfokú figyelmeztetést adott ki széllökés miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pest, Bács-Kiskun, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Tolna és Veszprém megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést széllökés miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ezeken a területeken a várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

Széllökés miatt adtak ki figyelmeztetést Forrás: MTI/EPA/Erik S. Lesser

Az északnyugati szél megerősödése azonban ezúttal nem okoz hőmérsékletcsökkenést.

Szokatlan, de nem példa nélküli, hogy a megerősödő északnyugati szél nyáron nem hideget hoz, hanem lényegében azonos hőmérsékletű levegőt, mint ami a Kárpát-medencét eddig kitöltötte" – írja az OMSZ.

A Köpönyeg előrejelzése szerint szerdán és csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég. A keleti tájakon többfelé, nyugaton csak néhol alakul ki zápor, gyenge eső. Mindkét nap erős lesz a légmozgás.

A kifutón szoptatta gyermekét egy modell: videóhttp://www.life.hu/news/20180717-a-kifuton-szoptatta-gyermeket-egy-modell-video.htmlA Sport Illustrated fürdőruha bemutatója kissé rendhagyóra sikerült, ugyanis az egyik modell a gyermekét szoptatva vonult fel a kifutón. News--Tiszába fulladt legénybúcsúján a vőlegény, Zsolthttp://www.life.hu/news/20180717-tiszaba-fulladt-legenybucsujan-a-volegeny.htmlBoldog ünneplésből lett borzasztó tragédia: Zsolt a saját legénybúcsúján vesztette életét. Belefulladt a tiszába. News--Foci vb: Így várták a szurkolók a horvátokat Zágrábbanhttp://www.life.hu/news/20180716-hazaert-a-foci-veben-masodik-horvatorszag-zagrabba.htmlKorábban bemutattuk, hogyan érkezett haza a francia válogatott Párizsba, de érdemes megnézni azt is, miként várták csapatukat a horvátok Zágrábban. Soha nem látott tömeg és éljenzés fogadta a második helyezett labdarúgókat hétfőn a horvát fővárosban. News--Luka Modric horvát csapatkapitány gyermekként kecskepásztor volthttp://www.life.hu/news/20180716-luka-modric-horvat-csapatkapitany-gyermekkent-kecskepasztor-volt.htmlEgy dokumentumfilmet forgatott az egykori Jugoszláviában Pavle Balenovic, aki csak sok évvel később eszmélt rá: a filmben szereplő kisfiú, Luka Modric, a horvát válogatott focicsapat csapatkapitánya. News--Többen is látták a tűzgömböt, ami hazánk felett repült áthttp://www.life.hu/news/20180716-tobben-is-lattak-a-tuzgombot-ami-hazank-felett-repult-at.htmlFényes meteor húzott át az égbolton kedd este negyed 10 után. Többen is beszámoltak róla, hogy látták az izzó tűzgömböt. NewsOrigoAz áldozata péniszét levágó Cs. Gábor dolgozni szeretne a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180716-az-aldozata-peniszet-levago-cs-gabor-dolgozni-szeretne-a-bortonben.htmlEgy fiatal nő miatt szurkálta össze a felismerhetetlenségig vetélytársát Cs. Gábor, majd az áldozat péniszét is levágta. a férfi tettéért börtönbe került, kiderült, hogy dolgozni szeretne a rács mögött. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.