Időjárás: hétvégére visszatér a nyár, megszűnik a szeles idő

Forrás: Thinkstock -
időjárás Nyár Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét közepétől nem vár ránk nyári idő, az erős szél és a zivatarok miatt. Nem kell azonban sokáig várnunk arra, hogy visszatérjen a meleg! Ekkortól lesz végre újra nyár.

A szerdai viharos szél és a záporok nem kecsegtetnek túl sok jóval, de nem kell kétségbeesni. Ugyan csütörtökön még továbbra is előfordulnak zivatarok, délutánra már mérséklődik a légmozgás, péntekre pedig már gyönyörű időnk lesz: többórás napsütés várható, bár északkeleten még előfordulhat zivatar.

Ekkor lesz újra nyári idő Forrás: Thinkstock

A hétvége viszont már jobban alakul, bár még napközben előfordulhat zivatar, a hőmérséklet igazán nyári lesz. Akár 32 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála, így az eső sem lehet akadály – írja a Köpönyeg.

Romlik a koncentráció, ha melegben dolgozunkhttp://www.life.hu/news/20180718-romlik-a-koncentracio-ha-melegben-dolgozunk.htmlTesztekkel bizonyították, hogy melegben romlik a koncentráció, így ideális hőmérsékletet kell biztosítani a munkához és a tanuláshoz is. NewsOrigoVeszélyes lehet a gyerekekre a slimehttp://www.life.hu/news/20180718-veszelyes-lehet-a-gyerekekre-a-slime-jatek.htmlVeszélyes lehet a gyerekek számára a világ egyik legnépszerűbb játékának számító slime. NewsOrigoSzéllel és esővel jön a hidegfronthttp://www.life.hu/news/20180718-szellel-es-esovel-jon-a-hidegfront-szerdan.htmlAkinek elege volt a kánikulából, örülhet. Néhány napig hűvösebb idő várható. News--David Huggins 200 gyermeket nemzett földönkívülieknekhttp://www.life.hu/news/20180717-david-huggins-200-gyermeket-nemzett-foldonkivulieknek.htmlFestményeket készített szexuális aktusairól az a férfi, aki állítása szerint 200 gyermeket nemzett földönkívülieknek. Azt mondja: tenyészcsődörnek használták. News--Foci vb: Ők rohantak be a pályára a döntőbenhttp://www.life.hu/news/20180717-vadat-emeltek-a-foci-vebe-dontojere-berohano-pussy-riot-tagjai-ellen.htmlKi ne emlékezne a jelenetre, amikor a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjéban egy francia helyzet után négy ember berohant a pályára. Azóta kiderült, hogy a rendbontók a Pussy Riot nevű orosz feminista punk-rock banda tagjai voltak, akik polgárpukkasztó fellépéseikkel igyekeznek társadalmi-politikai problémákra felhívni a figyelmet. News--Péniszalakú repülő tárgyat vettek videóra Amerikábanhttp://www.life.hu/news/20180717-peniszalaku-repulo-targyat-vettek-videora-amerikaban.htmlHatalmas repülő tárgyat vett videóra egy amerikai férfi: a rúd alakú tárgy hangtalanul, lassan haladt az égen fényes nappal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.