Új jelölési rendszert vezetnek be a paradicsomoknál

Forrás: Shutterstock -
Lidl vásárlás paradicsom jelölés zöldség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új jelölési rendszert vezet be áruházaiban a Lidl Magyarország július közepétől. A módszer cukortartalmuk alapján rangsorolja a paradicsomokat, ennek köszönhetően a vásárlók könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő terméket.

A Lidl új rendszert vezet be július közepén: innentől kezdve a paradicsomok közötti eligazodást egy, az édességmérték jelölésére szolgáló etikett segíti, amely azt mutatja meg, hogy egy 1-től 5-ig terjedő skálán mennyire édes a választott paradicsom.

A besoroláshoz az úgynevezett Brix érték szolgál alapul, amely a paradicsom esetében annak cukortartalmát jelzi. Az etikett megtalálható minden paradicsomfajta ártábláján, a csomagolt kiszerelésben megvásárolható paradicsomok esetében pedig az édességmértéket mutató etikett rákerül a csomagolásra is.

Változás a zöldségespultnál Forrás: Shutterstock

Mi különbözteti meg a paradicsomokat egymástól? Számít a héjvastagság, a lédússág, a gyümölcs húsossága, a savasság és persze a cukortartalom. A skála bevezetésével a vásárlók az igényeiknek legmegfelelőbb terméket tehetik a kosarukba" – mondta Tőzsér Judit vállalati kommunikációs vezető.

Voksán Virág elárulta, miért rejtegeti születendő gyermeke apjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-voksan-virag-elarulta-miert-rejtegeti-szuletendo-gyermeke-apjat.htmlMár az ötödik hónapban jár Voksán Virág, hamarosan édesanya lesz. Ám eddig még nem mutatta meg gyermeke édesapját, akivel már el is jegyezték egymást. Most elárulta, miért. TV + Sztárok--Meghan Markle nővére szerint a hercegné lesz a hibás, ha apjuk meghalhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-meghan-markle-novere-szerint-a-hercegne-lesz-a-hibas-ha-apujuk-meghal.htmlSamantha Markle, Sussex hercegnéjének nővére ismét mérges posztokat tett közzé közösségi oldalán. Azt állítja, ha apjuk, Thomas Markle meghal, azért húga lesz a felelős. TV + Sztárok--Ennyi pornót néztek az emberek a foci-vb alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ennyi-pornot-neztek-az-emberek-a-foci-vb-alatt.htmlA foci-vb mérkőzései alatt igencsak megcsappant a népszerű pornóoldal, a PornHub forgalma. TV + Sztárok--Botrányba fulladt Pajor Tamás összes koncertje a drog miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-botranyba-fulladt-pajor-tamas-osszes-koncertje-a-drog-miatt-neurotic-amen.htmlA Neurotic zenekar egykor drogfüggő frontembere Pajor Tamás ma már a Hit Gyülekezete tagja. Új zenekart alapított Amen néven, és ma már nem él szerekkel. A zenész a Potyautas legutóbbi részében őszintén vallott múltjáról. Elmondta, hogy minden fellépésük botrányosra sikerült, annyira be voltak rúgva és drogozva a 80-as években, valamint vallott arról, hogyan tért meg. TV + Sztárok--Szakított Liu Shaolin Sándor és szerelme, Elise Christiehttp://www.life.hu/sztarok/20180718-szakitott-liu-shaolin-sandor-es-szerelme-elise-christie.htmlKözösségi oldalán jelentette be Lius Shaolin Sándor, hogy szakított kedvesével, Elise Christie-vel, akivel a téli olimpián is többször lefotózták. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi kiakadt: nem őrzik őt úgy, mint egy világsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-ruzsa-magdi-kiakadt-nem-orzik-ot-ugy-mint-egy-vilagsztart.htmlRúzsa Magdi EFOTT-os fellépése után megjelent egy hír, miszerint nem lehetett az énekesnő közelébe férkőzni, ezért háborodott most fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.