Lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamásról

Fotó: Polyák Attila - Origo -
nyomkövető gyilkosság óvadék házi őrizet Gyárfás Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamásról. A bíróság első fokon elfogadta a médiavállalkozó óvadékát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy ő adott közvetve parancsot Fenyő János meggyilkolására 20 évvel ezelőtt. Néhány hete nyomkövetőt is kapott és lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el ellene.

A Bors azt írja, a médiavállalkozó óvadékot ajánlott fel, hogy ne kelljen nyomkövetőt viselnie és elhagyhassa Budapest területét, a bíróság pedig első fokon elfogadta ezt.

Gyárfás Tamásról lekerülhet a nyomkövető Fotó: Polyák Attila - Origo

A portál értesülése szerint, amennyiben jogerős lesz a döntés, Gyárfásról százmillió forintért lekerülhet a nyomkövető, és akár külföldre is utazhat. Ennyi óvadékot Magyarországon még soha senki nem fizetett.

Az ügyészség fellebbezett a bíróság döntése ellen.

Időjárás: hétvégére visszatér a nyár, megszűnik a szeles időhttp://www.life.hu/news/20180718-idojaras-hetvegere-visszater-a-nyar-megszunik-a-szeles-ido.htmlA hét közepétől nem vár ránk nyári idő, az erős szél és a zivatarok miatt. Nem kell azonban sokáig várnunk arra, hogy visszatérjen a meleg! Ekkortól lesz végre újra nyár. News--Új jelölési rendszert vezetnek be a paradicsomoknálhttp://www.life.hu/news/20180718-uj-jelolesi-rendszert-vezetnek-be-a-paradicsomoknal-lidl.htmlÚj jelölési rendszert vezet be áruházaiban a Lidl Magyarország július közepétől. A módszer cukortartalmuk alapján rangsorolja a paradicsomokat, ennek köszönhetően a vásárlók könnyen megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő terméket. NewsOrigoKörözik a brazil plasztikai sebészt, Dr. Denis Furtadóthttp://www.life.hu/news/20180718-korozik-a-brazil-plasztikai-sebeszt-dr-denis-furtadot.htmlKörözik Dr. Denis Furtadót, azt az ismert brazil plasztikai sebészt, aki fenéknagyobbító injekcióval egy nő halálát okozta. News--Egy strandbüfé külseje is elárulja, ha nem szabad ott ennihttp://www.life.hu/news/20180718-egy-strandbufe-kulseje-is-elarulja-ha-nem-szabad-ott-enni.htmlJavult a helyzet az utóbbi években, ám még most is vannak olyan strandbüfék, akiknek tartaniuk kell a NÉBIH ellenőrzéseitől. Már egy vendéglátóhely külseje is árulkodhat róla, ha nem szabad ott enni. NewsOrigoHét percig halott volt a férfi, most lefestette, mit látott akkorhttp://www.life.hu/news/20180718-7-percig-halott-volta-ferfi-most-lefestette-mit-latott-akkor.htmlSzívrohamát követően 7 percig halott volt a Shiv Grewal, aki felépülve lefestette, amit akkor látott. NewsOrigoVeszélyes lehet a gyerekekre a slimehttp://www.life.hu/news/20180718-veszelyes-lehet-a-gyerekekre-a-slime-jatek.htmlVeszélyes lehet a gyerekek számára a világ egyik legnépszerűbb játékának számító slime. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.