Földönkívüliekkel kommunikál a hibrid nő

Forrás: thezetamessage.com -
kommunikáció gyógyítás UFO hibrid meditáció DNS földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félig földönkívülinek vallja magát a 64 éves Judy Carroll, aki állítja: még az anyaméhben nyúltak az idegenek a DNS-ébe. Azóta is kommunikál velük és egyszer már meg is gyógyították. 

A minap írtunk David Hugginsról, aki azt állítja, hogy a földönkívüliek "tenyészcsődörként" használták azért, hogy félig ember, félig pedig UFO hibrideket hozzanak létre.

Most pedig a 64 éves Judy Carroll állítja, hogy ő maga hibrid. Bár ő úgy lett hibrid, hogy még édseanyja méhében nyúltak a DNS-ébe. Majd 1983-ban elrabolták, űrhajójukra vitték, azóta is rendszeresen kommunikál velük.

Könyvet is írt élményeiről Forrás: thezetamessage.com

A napiufo.hu cikke szerint a nő meditáció során beszél az idegenekkel, és minél többször teszi ezt, annál inkább erősödik UFO-énje. Azt is elmesélte, hogy egyszer már meg is gyógyították, amikor fájt a torka. Simogatták a fájdalmas területet. Élményeiről könyvet is írt, hiszen szeretné átadni a földönkívüliektől kapott tudást.

Kilencből kilencszer nyert a lottón az amerikai férfihttp://www.life.hu/news/20180720-kilencbol-kilencszer-nyert-a-lotton-az-amerikai-ferfi.htmlRobert Lundstedt kétgyermekes massachusetts-i édesapa 9 lottószelvényt adott el ugyanazokkal a számokkal és 250 millió forintnyi összeget nyert. NewsThinkstockGyárfás Tamás mindenét eladná, hogy lekerüljön róla a nyomkövetőhttp://www.life.hu/news/20180720-gyarfas-tamas-mindenet-eladna-hogy-lekeruljon-rola-a-nyomkoveto.html100 millió forintos óvadék ellenében lekerülhet a nyomkövető Gyárfás Tamás lábáról: mindenét eladná, hogy szabad legyen! News--Eva Rezesová hamarosan szabadulhat: másról sem tud beszélni már a börtönbenhttp://www.life.hu/news/20180720-eva-rezesova-hamarosan-szabadulhat-masrol-sem-tud-beszelni-mar-a-bortonben.htmlNemsokára feltételesen szabadulhat az ittasan vezetve balesetet okozó Eva Rezesová: mióta megtudta, folyton csak mosolyog. News--Veresegyházán zaklatott egy férfi egy kiskorú lánythttp://www.life.hu/news/20180720-veresegyhazan-zaklatott-egy-ferfi-egy-kiskoru-lanyt.htmlVeresegyházán több mint egy hete erőszakoltak meg egy nőt, most pedig egy kiskorú lányt zaklattak szinte ugyanott. NewsThinkstockIdőjárás: hőség és eső is lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180720-idojaras-hoseg-es-eso-is-lesz-a-hetvegen.htmlAz biztos, hogy ez a hét nem a legkellemesebb nyári időt hozta magával, és sajnos ez a hatás még hétvégén sem múlik el teljesen. Azért lesz minek örülnünk is. NewsOrigoLezuhant a színpadra egy akrobata házaspár női tagja a Got Talentbenhttp://www.life.hu/news/20180720-lezuhant-a-szinpadra-egy-akrobata-hazaspar-noi-tagja-a-got-talentben.htmlEgy akrobata házaspár varázsolta el és borzongatta mutatványával a Got Talent zsűrijét, a végén azonban drámai lett a hangulat: az akrobata nő leesett a színpadra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.