Időjárás: hőség és eső is lesz a hétvégén

eső hétvége időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy ez a hét nem a legkellemesebb nyári időt hozta magával, és sajnos ez a hatás még hétvégén sem múlik el teljesen. Azért lesz minek örülnünk is. 

Szeles, esős, hűvösebb idő köszöntött be ezen a héten, és bizony ez hétvégére sem múlik el teljesen. Jobb, ha mindenre felkészülünk, ugyanis eső és kánikula is jön! Szombaton kezdetben gyönyörűen napos időnk lesz, de ezt sajnos felváltja majd a gomolyfelhő, délutántól pedig egyre többfelé törhet ki zivatar. A hőmérsékletre azonban nem lehet panaszunk: országos hőség várható 30 fok körüli értékekkel.

Esernyő is kelleni fog Forrás: Thinkstock

Vasárnapra sem tisztul ki az ég, sajnos gomolyfelhős időre van kilátás, ráadásul az esőt sem ússzuk meg. Többfelé lesz zápor, zivatar. A hőmérséklet azonban vasárnap sem lesz alacsony: 27 fok körül alakul a maximum - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.