Időjárás: hőség és eső is lesz a hétvégén

eső hétvége időjárás hőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy ez a hét nem a legkellemesebb nyári időt hozta magával, és sajnos ez a hatás még hétvégén sem múlik el teljesen. Azért lesz minek örülnünk is. 

Szeles, esős, hűvösebb idő köszöntött be ezen a héten, és bizony ez hétvégére sem múlik el teljesen. Jobb, ha mindenre felkészülünk, ugyanis eső és kánikula is jön! Szombaton kezdetben gyönyörűen napos időnk lesz, de ezt sajnos felváltja majd a gomolyfelhő, délutántól pedig egyre többfelé törhet ki zivatar. A hőmérsékletre azonban nem lehet panaszunk: országos hőség várható 30 fok körüli értékekkel.

Esernyő is kelleni fog Forrás: Thinkstock

Vasárnapra sem tisztul ki az ég, sajnos gomolyfelhős időre van kilátás, ráadásul az esőt sem ússzuk meg. Többfelé lesz zápor, zivatar. A hőmérséklet azonban vasárnap sem lesz alacsony: 27 fok körül alakul a maximum - írja a Köpönyeg.

Hátborzongató dolgot tapasztalt a szellemvadász: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-hatborzongato-dolgot-tapasztalt-a-szellemvadasz.htmlLee Kirkland tapasztalt szellemvadásznak vallja magát, ám mostani felfedezése még őt is megdöbbentette. Látott ugyanis egy triciklit, ami magától mozgott. NewsThinkstockFélig kutya, félig ember az a lény, ami megtámadott egy kutyát: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-felig-kutya-felig-ember-az-a-leny-ami-megtamadott-egy-kutyat.htmlAz erdőben sétált egy nap Scott Carpenter, aki videóra vett egy különös lényt. A féli ember, félig kutya egy ebet vett üldözőbe. A teremtmény hatalmas volt. News--Sajtótájékoztatót tartott a barlangba rekedt focicsapathttp://www.life.hu/news/20180719-sajtotajekoztatot-tartott-a-barlangba-rekedt-focicsapat.htmlMind a 12 tagja és az edzője is megmenekült annak a gyerekfocicsapatnak, akik napokra egy thaiföldi barlangban rekedtek. Egy búvár meghalt a mentésüknél, a csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet. News--A hétvégén is folytatódik a változékony időhttp://www.life.hu/news/20180719-a-hetvegen-is-folytatodik-a-valtozekony-ido-1.htmlA hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.News--Megerőszakolt egy nőt Veresegyházon egy biciklis szatírhttp://www.life.hu/news/20180719-megeroszakolt-egy-not-veresegyhazon-egy-biciklis-szatir.htmlFényes nappal erőszakolt meg egy nőt egy biciklis szatír Veresegyházon. A rendőrség már nyomoz. NewsOrigoNemi szervét és mellbimbóit is eltávolíttatta a tetoválásfüggő férfihttp://www.life.hu/news/20180719-nemi-szervet-es-mellbimboit-is-eltavolittatta-a-tetovalasfuggo-ferfi.htmlAdam Curlykale imádja a tetoválásokat, saját testét grafitszürkére változtatta. Most pedig nemi szervét és mellbimbóit is levetette, hiszen zavarta a látványuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.