Kilencből kilencszer nyert a lottón az amerikai férfi

lakáshitel hitel nyeremény lottó pénz gazdagság vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Lundstedt kétgyermekes massachusetts-i édesapa 9 lottószelvényt adott el ugyanazokkal a számokkal és 250 millió forintnyi összeget nyert. 

Kilenc lottószelvényt adott fel a massachusetts-i kétgyermekes édesapa, Robert Lundstedt. Mind a 9 szelvényen ugyanazokat a számokat játszotta meg: 1-7-11-26-30.

Nagy meglepetésére mind a 9 szelvénnyel nyert. A hétfői sorsolás előtt egy-egy lottót adott két gyermekének is, Kristennek és Briannek. Amikor hazatért a lottózóból és megmutatta feleségének a nála maradt 7 szelvényt, az asszony nem akart hinni a szemének. Minden egyes papírdarab 100 ezer dollárt ért - írja a Fortunaweb.

9 szelvénnyel nyert a férfi Forrás: Thinkstock

Azt is elárulták, mire költik majd a 250 millió forintnak megfelelő összeget. Az édesapa a házán lévő hitelt fizeti vissza, gyermekei pedig a diákhitelükre szánják a hiretlen jött nyereményt. Érdekesség még az is, hogy Robert 26 éve játszik ezekkel a számokkal, és úgy érzi, ezután is ezekkel kell játszani.

Hátborzongató dolgot tapasztalt a szellemvadász: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-hatborzongato-dolgot-tapasztalt-a-szellemvadasz.htmlLee Kirkland tapasztalt szellemvadásznak vallja magát, ám mostani felfedezése még őt is megdöbbentette. Látott ugyanis egy triciklit, ami magától mozgott. NewsThinkstockSajtótájékoztatót tartott a barlangba rekedt focicsapathttp://www.life.hu/news/20180719-sajtotajekoztatot-tartott-a-barlangba-rekedt-focicsapat.htmlMind a 12 tagja és az edzője is megmenekült annak a gyerekfocicsapatnak, akik napokra egy thaiföldi barlangban rekedtek. Egy búvár meghalt a mentésüknél, a csapat egyik tagja sírva mondott neki köszönetet. News--Különböző országokban más-más börtöncella várja az elítéltekethttp://www.life.hu/news/20180719-kulonbozo-orszagokban-masmas-bortoncella-varja-az-elitelteket.htmlNemcsak abban különböznek a világ országai a bűnözés szempontjából, hogy hányan és milyen súlyos bűncselekményeket követnek el, hanem abban is, hogy milyen cellában várják a rabok a szabadulást. Érdekes összehasoníltani őket, hiszen döbbenetes különbségeket láthatunk. NewsOrigoHátborzongató dolgot tapasztalt a szellemvadász: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-hatborzongato-dolgot-tapasztalt-a-szellemvadasz.htmlLee Kirkland tapasztalt szellemvadásznak vallja magát, ám mostani felfedezése még őt is megdöbbentette. Látott ugyanis egy triciklit, ami magától mozgott. NewsThinkstockFélig kutya, félig ember az a lény, ami megtámadott egy kutyát: videóhttp://www.life.hu/news/20180719-felig-kutya-felig-ember-az-a-leny-ami-megtamadott-egy-kutyat.htmlAz erdőben sétált egy nap Scott Carpenter, aki videóra vett egy különös lényt. A féli ember, félig kutya egy ebet vett üldözőbe. A teremtmény hatalmas volt. News--Megerőszakolt egy nőt Veresegyházon egy biciklis szatírhttp://www.life.hu/news/20180719-megeroszakolt-egy-not-veresegyhazon-egy-biciklis-szatir.htmlFényes nappal erőszakolt meg egy nőt egy biciklis szatír Veresegyházon. A rendőrség már nyomoz. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.