Eva Rezesová szabadulásáról nyilatkozott egy áldozatának hozzátartozója

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Eva Rezesová szabadulás áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Rezesova szabadulásáról nyilatkozott a milliárdosnő egyik áldozatának hozzátartozója: számukra nincs megnyugvás.

Eva Rezesovát 9 év börtönt kapott, miután 2012-ben ittasan balesetet okozott, amelyben 4 teljesen ártatlan ember az életét vesztette. 2014-ben ítélték el, de a legfrissebb hírek szerint jó magaviselete miatt nem kell leülnie azt a 9 évet, amit annak idején kiszabott rá a bíróság. Jó magaviselete miatt augusztusban kiengedik a börtönből.

A vádlottat bevezetik ítélethirdetésre Forrás: MTI/Kovács Tamás

A feltételes szabadság próbaidejének tartama azonos a szabadságvesztés hátralevő részének tartamával" – mondta a Borsnak a Fővárosi Törvényszék sajtóosztálya, ami azt jelenti, hogy azzal a feltétellel engedik ki, hogy a le nem ült három évben semmilyen kihágást nem követ el. Az egyik áldozat hozzátartozója szerint viszont nem változott meg a börtönben a szlovák milliárdos.

A hozzátartozóknak soha nem lesz megnyugvás, nincs, ami enyhíthetné ezt a fájdalmat,

Díjnyertes kutyát lőtt agyon egy tini Nagyréven: börtönbe csuknákhttp://www.life.hu/news/20180723-dijnyertes-kutyat-lott-agyon-egy-tini-nagyreven-bortonbe-csuknak.htmlKóbor kutyának hitte a díjnyertes, ápolt yorkshire terriert egy nagyrévi tini: légpuskával lőtte agyon az állatot. NewsOrigoIlyen időre számíthatunk a jövő héten: kánikula és felhőszakadásokhttp://www.life.hu/news/20180722-ilyen-idore-szamithatunk-a-jovo-heten-kanikula-es-felhoszakadasok.htmlNem lesz panaszunk a jövő héten: legalábbis, ha hihetünk az előrejelzéseknek. NewsOrigoEgy cég letesztelte, milyen lenne a négynapos munkahéthttp://www.life.hu/news/20180722-egy-ceg-letesztelte-milyen-lenne-a-negynapos-munkahet.htmlÚj-Zélandon kipróbálták, mi történne akkor, ha bevezetnék a négynapos munkahetet. Meglepő, amit tapasztaltak. News-- Szerdán hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokathttp://www.life.hu/news/20180722--szerdan-hozzak-nyilvanossagra-az-idei-felsooktatasi-ponthatarokat-egyetemek-foiskolak.htmlSzerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak. NewsOrigoSzökésben a magyar nő, aki férjével együtt ölt meg egy férfithttp://www.life.hu/news/20180722-szokesben-a-magyar-no-aki-ferjevel-egyutt-olt-meg-egy-ferfit.htmlSzökésben van Szabó Sándorné Zsuzsa, aki évekkel ezelőtt férjével együtt megölt egy férfit Görögországban. NewsThinkstockÍgy alakulnak 2019-ben a hosszú hétvégékhttp://www.life.hu/news/20180722-igy-alakulnak-2019ben-a-hosszu-hetvegek.htmlEzek a hosszú hétvégék egyelőre tervezetnek számítanak, ugyanis a Magyar Közlönyben még nem jelent meg a hivatalos 2019-es munkarend.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.