Belecsapott a villám a nőbe, most elmesélte, milyen volt

vihar villámcsapás kórház villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve csapott bele a villám egy magyar nőbe. Szerencsére túlélte az esetet és most elmesélte, mit érzett akkor.

Az RTL Klub kamerái előtt vallott az a nő, akibe tavaly nyáron csapott egy villám. Kata túlélte az esetet, de hosszú út vezetett a teljes gyógyulásig.

Abban a pillanatban egy nagyon kellemes, bizsergető érzést éreztem. Azt szerettem volna, hogyha nem is lesz vége. Nagyon jó élmény volt. Tudtam, hogy épp a villám csap belém. 3 hétig voltam kórházban, és a mélyaltatás után, amikor felébredtem és igazán tudtam gondolkodni, akkor azt gondoltam, én szeretném visszakapni a régi életemet. Nem láttam más opciót, nem tudtam elképzelni, hogy betegeskedjek, ágyhoz legyek kötve. Semmi más lehetőséget nem hagytam a gondolataimban sem, hogy nekem ugyanolyan lesz az életem, mint előtte."

Kata immár teljesen felépült, de hónapokig érezte a villámcsapás hatását.

Alvásgondjaim nincsenek, de az első félév nagyon nehéz volt ilyen szempontból. Lassabban haladt a regenerálódás folyamata, de azóta szerencsére semmi problémám nincs. Nagyon ritkán érzem a bőrömön egy picit, hogy fáj, a műtét helyét... De ezek már észrevehetetlen fájdalmak. Gyógyszert a tüdőembólia miatt kellett szednem egy évig, de igazából ennyi. Minthogyha másvalakivel történt volna" – árulta el a kamerák előtt.

Rubint Réka apró bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-rubint-reka-apro-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlRubint Réka megmutatta, hogy ő még 40 évesen is dögös: bikiniben villantotta meg alakját. TV + SztárokOrigoPintér Adrienn megmutatta fenekét követőinek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-pinter-adrienn-megmutatta-feneket-kovetoinek-foto.htmlAda megörvendeztette férfi követői egy szexi fotóval, hátulról mutatta meg magát, és csinos fenekét. TV + Sztárok--Beperli az RTL Klub Urbankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Urbankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Urbanovicsot. TV + Sztárok--1,4 milliárdot keresett a teniszezéssel Babos Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20180724-14-milliardot-keresett-a-teniszezessel-babos-timea-sportolo.htmlA párosban világelső Babos Tímea elérte az 5 millió dolláros (1,4 milliárd Ft) pénzdíj-álomhatárt. A teniszezőnő arról mesélt, hogyan sikerült megvalósítani a céljait, mihez kezd a pénzzel, és hogyan jutott el idáig. TV + Sztárok--Kalocsai Zsuzsa az a színésznő, akiről Krencsey Hella a Viaszbabában írhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-kalocsai-zsuzsa-az-a-szineszno-akirol-krencsey-hella-a-viaszbababan-ir.htmlKalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey HellaTV + SztárokOrigoNekiszegezték a kérdést Justin Biebernek: babát vár-e a menyasszonyahttp://www.life.hu/sztarok/20180723-nekiszegeztek-a-kerdest-justin-biebernek-babat-var-e-a-menyasszonya.htmlEgy lesifotós nekiszegezte a kérdést Justin Biebernek, igaz-e az a hír, miszerint az énekes menyasszonya babát vár. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.