Németh Lajos elárulta, meddig tart hazánkban a trópusi időjárás

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos vihar időjárás Nyár előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, meddig tart még a trópusi időjárás.

Tegnap szinte úgy érezhettük, mintha a trópusokon élnénk, a hatalmas felhőszakadás és vihar igencsak nagy károkat okozott a fővárosban. Németh Lajos a TV2 műsorában kifejtette, hogy a szélsőséges időjárási tevékenységek száma várhatóan növekedni fog a jövőben.

A meteorológus beszélt arról is, meddig tart még hazánkban a trópusi időjárás.

30 fok körüli hőmérséklet lesz a hét további napjaiban, bízhatunk abban, hogy a hét végéig tartja magát ez. Kevésbé lesz trópusi, fülledt jellege, kellemesebb idő lesz, kicsi északi széllel. Úgy búcsúzik a július, hogy a nyaralóknak, a strandolóknak kellemes emlék marad mindenképp. De hogy hogy kezdődik az augusztus, az nagy kérdés... Nagy valószínűséggel olyan légköri front, ami ezt a 30 fok körüli hőmérsékletet jelentősen visszavetné, nem várható. A nyár második fele már a napsütéses órák számában is örömet okoz majd."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.