Magyarok is nyaralnak Görögországban: nyilatkoztak az erdőtűzről

Forrás: AFP/Valerie Gache -
magyarok Görögország áldozatok erdőtűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legkevesebb 74 ember halt meg a görög erdőtüzekben, és egyre több a sérült. Magyarok is tartózkodnak kint.

A Görögországban tomboló erdőtüzekben már legkevesebb 74 ember halt meg, a legfiatalabb egy hat hónapos csecsemő. Magyarok is tartózkodnak a térségben, de ők az eddigi információk szerint nem sérültek meg. Györgypál Levente édesanyjával tölti a vakációját Athénban, ő számolt be a Blikknek a tapasztalatairól.

A lángok lakóövezeteket is fenyegetnek Forrás: AFP/Valerie Gache

Az egyik görög-magyar ismerősöm közvetlenül is érintett az ügyben, neki például a 12 éves lánya épp Attikában volt a tűz elterjedésekor.



Szabadult a börtönből Marian Cozma haláláért elítélt Sz. Ivánhttp://www.life.hu/news/20180725-szabadult-a-bortonbol-marian-cozma-halalaert-elitelt-sz-ivan.htmlValószínűleg jó magaviselete miatt sokkal hamarabb szabadul a Marian Cozma haláláért felelős egyik férfi, Sz. Iván. News--A görög erdőtüzeknek több mint 60 halálos áldozata van: többen az autópályán égtek halálrahttp://www.life.hu/news/20180724-a-gorog-erdotuzeknek-mar-60-halalos-aldozata-van-tobben-az-autopalyan-egtek-halalra.htmlMár legalább hatvan ember vesztette életét a görögországi erdőtüzekben, még az autópályán utazók is estek áldozatul a pusztító tűznek. News--Japánban tombol a hőség: 80 ember halálát okozta a meleg http://www.life.hu/news/20180724-japanban-tombol-a-hoseg-80-ember-halalat-okozta-a-meleg-japanbanv.htmlMég árnyékban is 35 fok körüli a hőmérséklet Japánban. A brutális meleg három hét alatt 80 ember halálát okozta, több tízezren pedig kórházba kerültek. NewsOrigoBelecsapott a villám a nőbe, most elmesélte, milyen volthttp://www.life.hu/news/20180724-belecsapott-a-villam-a-nobe-most-elmeselte-milyen-volt.htmlEgy éve csapott bele a villám egy magyar nőbe. Szerencsére túlélte az esetet és most elmesélte, mit érzett akkor. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, meddig tart hazánkban a trópusi időjáráshttp://www.life.hu/news/20180724-nemeth-lajos-elarulta-meddig-tart-hazankban-a-tropusi-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, meddig tart még a trópusi időjárás. NewsOrigoHatalmas károkat okozott a hétfő délutáni viharhttp://www.life.hu/news/20180724-hatalmas-karokat-okozott-a-hetfo-delutani-vihar-a-fovarosban-es-pest-megyeben-is.htmlTöbb helyen okozott károkat a hétfői vihar a fővárosban és Pest megyében - közölte a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.